2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ممنونم عزیزم که جواب دادی ان شاءالله به خیر بگذره  میگم خواهر جون من با این وضعیت دوفاستونمو چ ...

عزیزم من دقیقا نمیدونم ولی چون بلاتکلیف هستید و امشب دوتا آمپول و ی شیاف زدی بهتره ک امشب دوفاستون را نزنید چون اونم ی نوع پروژسترون هستش. تواینترنت سرچ کردم نوشته ممکنه دوفاستون باعث خونریزی نابجا بشه ولی نگفته ک در بارداری بصورت کلی گفته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله منم هماتوم داشتم از هفته ۵ تا ۱۱ خونریزی و لکه بینی . هماتوم طول میکشه تا خوب شه فقط استراحت کن ...

الان من ۵ هفته و ۱ روزمه یعنی ممکنه از اون باشه پس

راستی میگم من تو این مدت اصلا آمپول نداشتم فقط روزی دوتا شیاف و دوتا دوفاستون داشتم با اینکه هم انوکسا داشتم هم آسپرین.به نظرت دوز پروژسترون کم نبوده؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم من دقیقا نمیدونم ولی چون بلاتکلیف هستید و امشب دوتا آمپول و ی شیاف زدی بهتره ک امشب دوفاستون ر ...

اهان ممنونم عزیزم پس امشب نخورم ببینم چی میشه 

سلام عزیزم.ممنون بابت تبریکت. ان شاالله روزی خودت و بقیه دوستان.همسرم مورفو ۳ درصد تحرک صفر .بیمارست ...

سلام ارزو جون منم مريض دكتر اسرافيلي هستم خيلي برات خوشحال شدم عزيزم من فردا بايد برم بيمارستان سونو كه اينماه انتقال بدم برام دعا كن دوستم خيلي مباركه❤️

خداياشكرت....❤️ 
الان من ۵ هفته و ۱ روزمه یعنی ممکنه از اون باشه پس راستی میگم من تو این مدت اصلا آمپول نداشتم فقط ر ...

گلم ی تستی بکن ببین حوریزیتون کمتر شده از نگرانی دربیایم .

بنظر من شما تا ی مدت بجای شیاف آمپول پروژسترون بزن چون جذبش بالاتره و دیگه انشاالله خونریزی نمیبینی

ببخش عزیزم بخدا حالم اصلا دست خودم نیست کل بدنم میلرزه و یخ کردم. پس این خونریزی برای چیه؟

پیش میاد حالا یا از جفت یا از هماتوم یا همینجوری 

رفع میشه عزیزم فقط استرس نداشته باش  باشه ؟

سلام عزیزم دکتر علیرضایی میگفت لاپاروسکوپی روی ذخیره تخمدان تاثیر می‌گذاره

مرسی از راهنماییتون

به نظرم اومد دوستان این حرف رو زده بودن برای همین مجدد پرسیدم 

دکتر گفت خودت تحقیق کن تصمیم بگیر اما کلا میگفت روی تخمک اهدایی خیلی فکر کن که منم گفتم برام مهمه تخمک خودم باشه اینبار راضی بودم ۴ تا تخمک و دوتا جنین 

حالا روز اول قاعدگی رفتم باید کامل سوال کنم اگر بگه تاثیر منفی داره میگم اون یدونه رو انتقال بده اگر لازم شد دوباره پانکچر کنم و قبل از انتقال بعدیش لاپاراکنم

@زینبی_بابا عزیزم من ۶ دیماه پانکچر شدم ۴ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین a۸ سلولی که یکیش رو انتقال دادم م ...

ببین گلم اگر تا حالا یکبار انتقال دادی و در عکس رنگی و آزمایش هات شواهدی از التهاب و لوله هیدرو نیست، پس فعلا لاپرا نکن، اون یکی رو انتقال بده

اگر خدای نکرده منفی شد بعد دوباره پانکچر شو، 

ذخیره 0.8 اصلا بد نیست و اهدایی نمیخواد مگر اینکه fsh بالا باشه 

اگر همسرتون سالم هستن و ناباروری با علت نامشخص دارین، آزمایش های ایمنی و انعقادی هم انجام بده

ببین گلم اگر تا حالا یکبار انتقال دادی و در عکس رنگی و آزمایش هات شواهدی از التهاب و لوله هیدرو نیست ...

زینب جون بی زحمت یه نگاه به پیوی میندازی