2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم ببین من دفعه قبل ۶ تا جنین با گرید آ داشتم .فریز کردم برام.وقت انتقال قرار شد یه نی سه تایی رو ...

خداروشكر عزيزم منم مريض دكتر اسرافيلي هستم انشالله منم جواب بگيرم🥺

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشون راست میگن نمیدونم چرا همه جا شایعه کردند یا واقعا حقیقت داره ک جنین ۵ روزه بهتره

نه گلم حقیقت نداره 😉 😉 😉 

تعداد روز جنین یعنی عمر اون

کیفیت یعنی اینکه تقسیم سلولی قرینه باشه، اینکلوژن بادی و فرگمنتیشن نداشته باشه، یعنی مطابق انتظار رشد کنه 

یه چیزی میدونم که میگم عزیزم، واسه امید دادن الکی نیست 

زینب جان از ترسم توالت نمیرفتم  الان ببخشید رفتم دستمال کشیدم فک کنم لکه بینیم از مقعدمه  ...

🤣🤣🤣🤣 (خنده واسه خیال راحتی بود) 

خدا  رو شکر گلم، منم خیلی برام پیش میومد که خون ریزی از التهاب مقعد داشتم 

هیچی رو پس قطع نکن 😉 😉 😉 😉 

تو تاپيكاي اين سايت خوندم😞😞

عزیزم این سایت هیچیش معتبر نیست، پس خواننده باید عاقل باشه و دنبال مطالب علمی اینجا نباشه 😉😉😉😉

فقط برای درد دل کردن و همدلی هست، که کسی شناسایی نشه وگرنه مطالب علمی جاش تو ژورنال های معتبر هست با ایمپکت فکتور بالا

برو کلی واسشون انرژی مثبت بفرست

ببین گلم رویان از زمان تاسیس تا سالی که من میرفتم بیشتر از 30 هزار نوزاد تحویل جامعه داده، که 90 درصد هم روتین کارشون جنین دو_سه روزه هست

کلا گاهی جنین ممکنه تو بدن مادر رشد کنه و نوزاد سالم بشه ولی تو محیط آزمایشگاه مکنه از بین بره، پس فکر نکن حالا بلاست کردن و گل و بلبله، شرایط داره

🤣🤣🤣🤣 (خنده واسه خیال راحتی بود)  خدا  رو شکر گلم، منم خیلی برام پیش میومد که خون ریزی ...

زینبی جان این که دوقلوها تو سن پایین دقیقا یه اندازه نباشن نشون دهنده اینه که یکیش مشکلی تو رشد داره؟ روز انتقال یکیشون در حال هچ بود، اون یکی پوسته اش کامل بود. حالا تو ۱۳ هفته دو روز با هم اختلاف دارن. این موضوع خیلی عجیب غریبه که دکتر سونوگرافی کلی منو ترسوند؟

البته فقط این نبود. قلب یکیش هم گفت تند میزنه. اما رو اندازه خیلی تاکید داشت. 

عزیزم این سایت هیچیش معتبر نیست، پس خواننده باید عاقل باشه و دنبال مطالب علمی اینجا نباشه 😉😉😉😉 ...

مرسي كه خيالمو راحت كردي دوستم من هيچوقت استرسام تمومي ندارن تا جنينام تشكيل بشن و برم بيمارستان بفهمم چه خبره جونم در اومد فقطم خودم ضربه ميخورما. دست گلت درد نكنه مهربونم

خداياشكرت....❤️ 
وای مرسی از راهنماییتون نمیدونم چرا دکترا انقدر تاکید رو تخمک اهدایی دارن  جواب عکس رنگی نوشت ...

آهان پس علت انسداد لوله های رحمی معلوم نیست و مشکوک هست گلم، پس لاپرا رو بی ربط نگفته 

اگر تو لاپراسکوپی تخمدان ها رو دست نزنن ذخیره تغییری نمیکنه گلم

و کاملا برای تخمک خودت امیدوار باش، حتی شده دکترت رو عوض کن گلم، و با کسی کار کن که اعتقاد داره تخمک خودت میشه و تلاشش رو بکنه

زینبی جان این که دوقلوها تو سن پایین دقیقا یه اندازه نباشن نشون دهنده اینه که یکیش مشکلی تو رشد ...

سلام عزیزم تا حدودی درسته ولی خطای اندازه گیری رو نمیشه دست کم گرفت، میتونی بری زیر نظر دکتر فرزانه پریناتولوژیست، اصلا استرس الکی نمیده

کلا زیر نظر پریناتولوژیست باش گلم

مرسي كه خيالمو راحت كردي دوستم من هيچوقت استرسام تمومي ندارن تا جنينام تشكيل بشن و برم بيمارستان بفه ...

عزیزم دلم هر وقت از چیزی استرس داشتی بهم بگو

و اگر نگرانی داری، حرف من که هیچ نظر دکترت رو اولویت بذار که استرس نگیری 

من مطمئنم مامان میشی به زودی 😍 😍 😍 😍 

عزیزم دلم هر وقت از چیزی استرس داشتی بهم بگو و اگر نگرانی داری، حرف من که هیچ نظر دکترت رو اولویت ب ...

فداي مهربونيت بشم من دوستم مرسي از انرژي مثبتت😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️