2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
یه ساعته که وارد روز ۱۳ شدم. به مسئول آزمایشگاه گفتم نشون میده گفت آره دیگه توکل بخدا فردام که جمعه ...

عزیزدلم انشالا که مثبتی..توکل کن به خدا..انصافا منم استرس گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من حالم خیلی بده بی بی چک گذاشتم منفی بود امروز ۱۵ انتقال بودم ...  چندروز کمردرد ...

عزیزدلم خودت رو ناراحت نکن..حال الانت رو میفهمم و فقط میتونم بگم الان میدونم داره بهت چی میگذره..ولی یادت باشه پس از هر سختی آسانی هست..ما هم یه روزی انشاله بچه دار میشیم..ناامید نباش و توکل کن به خدا

تبسم عزیزم.نکن با خودت اینجوری.غم ما خودش همینجوری سخته و روزهای سختی رو سپری می کنیم اینجوری بیشتر ...

هیچکس نمیتونه من این چندساله چی کشیدم .ذره ذره وجودمو گذاشتم پای بچه ایی که هرگز قسمت نبود و نخواهد شد😭😭😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دقیقا میترسن از دوقلو 😭😭 ای بابا. پس اگه کلا نمیبینه که هیچی. راست میگه خوب فوقش ازش وقت میگیری ه ...

آره 

فعلا چاره اي ندارم 

شما غربالگري كجا ميري؟

كلا بعد از انتقال تا چند وقت بايد تحت نظر دكتراي ناباروري باشيم؟؟

يعني تا كي شرايط بارداري مثل بارداري هاي معمولي ميشه؟؟

ببخشید شما با دکتر انصاری پور باردار شدین ؟  راضی بودین ازش ؟  من برای انتقال میخوام دکت ...

عزيزم من بار اولم بود با دكتر انصاري پور انتقال دادم

دكتر متعهد ومهربون وباحوصله س با سونو هم برام انتقال داد

از رفتار و برخوردش هم خوشم اومد

دكتر عارفي زياد رو بودنش نميشه حساب كرد

من دوبار باهاش انتقال داشتم كه اصلا نيومد براي انتقال و سپرد به دكتر ديگه

حتا براي عمل هيسترو هم نيومد

دكتر طرازي رو من باهاشون نبودم

ولي دارچين جون با دكتر طرازي هست

واينكه با دكتر انصاري پور اگر مثبت بشي به اميدخدا مطب نميتوني بري بايد با كلينيك بارداري ادامه بدي

ولي دكتر عارفي و طرازي ميتوني بري مطب

آره  فعلا چاره اي ندارم  شما غربالگري كجا ميري؟ كلا بعد از انتقال تا چند وقت بايد تحت ن ...

راستش منم نمیدونم اصلا. اوایل که خوب دارو زیاد داشتم گفتم حتما تحت نظر طرازی باشم. اما داروهای خاصم به مرور کم شدن. استرادیول و دوفاستون قطع شد. هیدروکسی هم تا ده روز دیگه قطع میشه. میمونه آسپرین، انوکسا، شیاف و پرولوتون. که اینا رو ظاهرا دوقلویی‌ها هم تا حد زیادی دارن چون ریسک انعقاد و زایمان زودرسشون بالاست.

فعلا گفتم احتمالا پزشک‌های ناباروری تجربه دوقلویی رو بیشتر دارن تا بقیه پزشک‌ها، با طرازی ادامه بدم. تا ببینم خدا چی میخواد. نمیدونم برای زایمان طرازی چطوره. همه به فلوشیپ ناباروری میشناسنش. 

کاش یکی یه دکتر خوب توی کلینیک ابن سینا به من معرفی میکرد دکتر ظفردوست و ذنوبی رو بهم گفتن خوبه دکتر ...

عزیز دلم قطع به یقین هیچ دکتری نیست که صد در صد بیمارهاش ازش نتیجه گرفته باشن و راضی باشن. اتفاقا اکثر دکترهای ابن سینا خوبن. اما عالی‌ترین دکتر هم گاهی از پس مشکلی که وجود داره برنمیاد. همه با علم به این موضوع دکتر انتخاب میکنن. اون گزینه‌هات رو بررسی کن و به جمع بندی برس. اینجا همه همین کارو  کردیم. باید خودت حالت با دکترت خوب باشه. 

انصاری پور، عارفی، ذنوبی، طرازی، ظفر دوست، فاطمی، طاهری، معترف خوبن. خودت انتخاب کن.