2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. شکر خوبیم. شما چطورین؟ نی نی ها خوبن؟ استرس دارم واسه سونوی بیست و هشت هفته راستش.چون من ...

فدات شم گلم نگران نباش گلم ان شاالله هیچی نیست همون خدایی که با معجزش سوپرایزت کرد همون خدا هم حافظ نی نیه

عزیزم اون دفعه انتقالم منفی شد الان دوروزه دوباره جنین انتقال دادم برام دعا کن مثبت شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم رفتم آزمایش دادم ساعت ۱آماده میشه برام دعا کن عزیزم🙏🙏

مطمعنم‌مثبتی‌عزیزم

براآرامش‌دلت‌آیت‌الکرسی‌میخونم

انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا‌مامان‌شدی🤲🤲🤲

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من حالم خیلی بده بی بی چک گذاشتم منفی بود امروز ۱۵ انتقال بودم ... 

چندروز کمردرد و دلدرد داشتم دیروزم لک خیلی کم دیدم گفتم حتما منم خدا بهم نظر کرده و باردار شدم .. صبح با کلی شوق بی بی گذاشتم منفی بود از شدت غم نفسم بالا نمیاد تمام دنیا روی سرم می چرخه...حتی دوتا بی بی چک گذاشتم ولی منفی😭😭

صبح شوهرم اومد گفت دیشب خواب دیدم لباس بچه خریدم بمیرم چقدر خوشحال بود😭😭😭 

اصلا دلم نمیاد به شوهرم بگم فقط دارم بغضمو قورت میدم چون بدونه گریه کردم خودشو میبازه... من دیگه کم آوردم کاش راهی بود خودمو خلاص میکردم ... 😭 مگه چ گناهی کردم که هیچکدوم از دعاهایم اجابت نمیشه😭😭😭🥺🥺🥺

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نه من ندیدم 

منم تا حالا چیزی ندیدم گفتم شاید اونایی که لکه نمیبینن منفی میشن الان امیدوار تر شدم😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات شم گلم نگران نباش گلم ان شاالله هیچی نیست همون خدایی که با معجزش سوپرایزت کرد همون خدا هم حافظ ...

من شما رو با اون دوستمون دلارام اشتباه گرفتم و این اشتباه رو به فال نیک میگیرم. امیدوارم حسابی سورپرایز شی و یه دوقلوی ناز مامانی تو همین انتقال قسمتت بشه عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دکتر بلاش دیگه چیه😬 اره تو مطب خیلی بیشتر وقت میذارن و صمیمی ترن. قشنگ یه ویزیت مطب معادل پنج تا ا ...

وقتي فهميد دوتاس

گفت واااي خنديد سرشو تكون داد

من از برخوردش تعجب كردم

احساس ميكنم دكترا از دوقلو ميترسن

ديگه اينقدر با تاكيد گفت من مطب باردار نميبينم

دوباره نميشه برم

كلا مطب روزي ده تا مريض ميبينه

دوروز در هفته

بهم گفت اگه سوالي داشتي بيا ابن سينا منو ببين

حتي گفت غربالگري هم ابن سينا برو

ميگه من مسئول فني ام اونجا نميتونم خودم تخلف كنم از قانون

دكتراي بارداري هم تحت نظر من تاييد شدن

وقتي فهميد دوتاس گفت واااي خنديد سرشو تكون داد من از برخوردش تعجب كردم احساس ميكنم دكترا از دوقلو ...

دقیقا میترسن از دوقلو 😭😭

ای بابا. پس اگه کلا نمیبینه که هیچی. راست میگه خوب فوقش ازش وقت میگیری هر وقت کارش داشتی. 

دارچين جون ابن سينا پيش دكتر طرازي ميرين؟؟ يا مطب؟ من دكتر انصاري پور بودم بعد از بارداري فرستادنم ...

ببخشید شما با دکتر انصاری پور باردار شدین ؟ 

راضی بودین ازش ؟ 

من برای انتقال میخوام دکترمو عوض کنم 3 تا جنین دارم 

الان بین ایشون و عارفی و طرازی موندم 

من آب میخورم حالم بد میشه. اوایل بارداری خیلی خوب رعایت میکردم. اما الان به لیوان آب نگاه میکنم حالم ...

عزیزم چند هفته ای؟منم کم میخوردم ماهای اول ولی الان خیلی میخورم انگار تو صحرام

سلام بچه ها من حالم خیلی بده بی بی چک گذاشتم منفی بود امروز ۱۵ انتقال بودم ...  چندروز کمردرد ...

عزیزم درکت میکنم ولی چاره چیه 

خدا باید بخاد که انگار فعلا واسه مانمیخاد😭

سلام بچه ها من حالم خیلی بده بی بی چک گذاشتم منفی بود امروز ۱۵ انتقال بودم ...  چندروز کمردرد ...

تبسم عزیزم.نکن با خودت اینجوری.غم ما خودش همینجوری سخته و روزهای سختی رو سپری می کنیم اینجوری بیشتر داغون میشی عزیزم

چقد دلم میخواد یه روزی وقت بذارم کل این تاپیک رو بخونم ۳۱ سالمه همسرم‌۳۳ و ۹ ساله ازدواج کردیم اما یک ساله اقدام کردیم که ناموفق بود و کلینیک ناباروری ابن سینا آز اسپرم همسرم‌ افتضاح بود تعداد ۳۰ میلیون و موروفولوژی و تحرک صفر و دکتر آراسته گفتن برید برای میکرو دارو دادن و خودمم رفتم کلینیک آندومتریوز چون‌کیست داشتم و خدا رو شکر هیچ جا رو درگیر نکرده بود و گفتن نیاز به عمل نیست و میتونیم آی وی اف کنیم حالا وقت گرفتم با دکتر ذنوبی ۵ بهمن که بریم شروع کنیم اول راه هستیم با کلی استرس 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤