2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 19586 بازدید | 605 پست
فعلا که حدود ۲۰ روزه تزریق کردم تاثیر زیادی نداشته اما پوستم کمی فقط کمی سرحال شده اونجوری که فکر کن ...

منم قصد داشتم اما خیلیا گفتن نسبت به قیمتش اصلا تاثیر مشهودی نداره این شد که منصرف شدم 

راستی شما نظرت درباره لیپوماتیک اندام یا همون پیکر تراشی چیه من خیلییییی دوست دارم انجام بدم اما میگن وحشتناک هست عملش و دردش من موندم پس چطور آنقدر این عمل زیاد شده انجام میدن‌

درباره پروتز سینه هم چیزی میدونی یا اطرافیانت انجام دادن راضی بودن. ؟ دردش چقدر بوده ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم قصد داشتم اما خیلیا گفتن نسبت به قیمتش اصلا تاثیر مشهودی نداره این شد که منصرف شدم راستی شما نظر ...

اره منم شنیده بودم خیلی انتظار بالایی نداشته باش اما دیگه سنم بالا رفته به هر حال گفتم انجام بدم اما فعلا تا نتیجه نرسیدم توصیه نمیکنم شما رو تو تاپیکهای دیگه هم میبینم اگر نتیجه اش رضایت بخش بود بهت میکم 

بله این عملها زیاد هست و روز. به روز هم بیشتر میشن اره اطرافیانم زیاد این عملها رو انجام دادن و دارن انجام میدن پروتز سینه که چند سال پیش میخواستم انجام بدم و خداروشکر منصرف شدم خواهرم پیش یکی از بهترین پزشکان تهران با جنس خوب پروتز گذاشت البته خواهرم مجرده و افتادگی نداره فقط کوچیک بود عمل راحتی بود درد خاصی نداشت اصلا جای بخیه معلوم نبود و نیست تا الانم هیچ مشکلی پیش نیومده اما خوب خواهرم میگه این عمل اشتباهه ارزشش رو نداشت با لینکه نتیجه خوبه درد خاصی هم نداشت اما بازم میگه عمل الکی هست 

در مورد لیپوکاتیک و پیکرتراشی هم همینجور به وفور دارن اطرافم انجام میدن هر روز میگن راستی فلانی هم پیکرتراشی و ابدومینو کرد ببینم نتیجه اش چی میشه 

برای چه مشکلی میخوای پیکرتراشی کنی ؟برای چاقی و اضافه وزن ؟کجاهاتو میخوای لیپو کنی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم شنیده بودم خیلی انتظار بالایی نداشته باش اما دیگه سنم بالا رفته به هر حال گفتم انجام بدم اما ...

نه برا فرم اندامم که قشنگ تر بشه بعد زایمان زیر شکم دارم یکم که هیچ جوره درست نمیشه فقط با ابدو خوب میشه ولی فیلماشو که میبینم بدنم ریش میشه سرتاسر شکم بخیه میخوره میترسم برم سمتش اونایی که انجام دادن از دردش چیزی نگفتن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره منم شنیده بودم خیلی انتظار بالایی نداشته باش اما دیگه سنم بالا رفته به هر حال گفتم انجام بدم اما ...

پروتز خیلیییییی دوست دارم بذارم بازم از اونم میترسم حس می‌کنم خیلی درد  داشته باشه

همون ژل اداپالن از داروخونه بگیر اون ارزونهو ماسک خاک رس خوبه

سلام عزیزدلم 

میشه یه محصول برای ترک پوستی ک دوهفته است زدم ،معرفی کنی

خیلی گرون نباشه البته 

اسم کاربری همینطوری ثبت شده