2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
ببخشیداگه اسپرم نداشته که بایداهدایی بگیره  کاش مطب دکترمحبوبی زودبازشه برن اونجا سریع جواب می ...

این دکتر کدم شهره خوزستانه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای rمtم من نه میتونم ریپلایت کنم نه تگت کنم. ایشالله خوش خبری عزیزم❤️❤️❤️

قربونت برم دارچین جون ممنونم عزیزم با دوقلوهای خوشگلت برام دعا کن گلم😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
منم بعد مثبت شدن رفتم مطب. چون تو ابن سینا نمیشد باهاش ادامه بدم. تو مطب بهم گفت هر جور خودت میخواهی ...

من چندروز پيش رفتم مطب

ويزيتم كرد ولي گفت ديگه نيا مطب

خلاف قانون ابن سيناس 

اصرار هم كردم

گفتم مطب به من نزديكتره تا ابن سينا و هم ميخوام تحت نظر شما باشم 

ولي گفت برو كلينيك بارداري دكتراش قابل تاييدن

نميدونم چي كار كنم

قبلا كه با دكتر عارفي بودم هم ابن سينا ميرفتم هم مطب

خدا بحق فاطمه زهرا که نور امید شد برا حضرت محمد مارو هم دامنمونو سبز کنه و دلمون شاد بشه به این روزا بخندیم خاطره بشه برامون دلهره هامون و یادمون بیاد بخندیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من چندروز پيش رفتم مطب ويزيتم كرد ولي گفت ديگه نيا مطب خلاف قانون ابن سيناس  اصرار هم ك ...

نمیدونم چی بگم ولله.. الان کلینیک دکترت کی شده؟ ویزیت شدی تا به حال؟ اگه آره به نظرت چطور بود؟

تا الان خدایی نکرده مشکلی که نداشتی؟ لک و این چیزا.. انشالله بارداریت راحته گلم. 

نمیدونم چی بگم ولله.. الان کلینیک دکترت کی شده؟ ویزیت شدی تا به حال؟ اگه آره به نظرت چطور بود؟ تا ا ...

دكتر بلاش ويزيتم كرده

نه مشكلي نبوده تا حالا

لكه بيني يكم داشتم گلبهي كمرنگ

آسپرين قطع كردم

ولي از جهت تغيير داروها نگرانم

تو مطب دكتر انصاري كه رفتم

عاشقش شدم اينقدر با حوصله و دقت ويزيتم كرد

كلي وقت گذاشت باهام حرف زد

اينقدر ذوق ميكرد جنينا رو ميديد

ولي گفت ديگه نيا مطب😏

یه ساعته که وارد روز ۱۳ شدم. به مسئول آزمایشگاه گفتم نشون میده گفت آره دیگه توکل بخدا فردام که جمعه ...

عزیزم انشاله با خبر خوب میای ... منتظر خبر مادر شدنتم😇

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دكتر بلاش ويزيتم كرده نه مشكلي نبوده تا حالا لكه بيني يكم داشتم گلبهي كمرنگ آسپرين قطع كردم ولي ...

دکتر بلاش دیگه چیه😬

اره تو مطب خیلی بیشتر وقت میذارن و صمیمی ترن. قشنگ یه ویزیت مطب معادل پنج تا ابن سیناست.  

حالا میخوای باز وقت بگیر برو. بگو لک بینی داشتم نگرانم میخوام تحت نظر خودتون باشم. با سختی بچه رو به دست آوردم نمیخوام ریسک کنم ... 😀 انقد بدم میاد کلاس میذارن 😒

راستی وقتی دید دوقلوئه چجوری برخورد کرد؟