2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
ممنون گلم ان شاالله  ان شاالله شمام خیلی زود به خواسته دلت برسی عزیزم

انشاالله همه منتظرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش دکتر محبوبی رفته بودی ؟ طب سوزنی  میکنه ؟ببخشید این جنین ها که گفتین با درمان های اون تشکیل ...

رفتیم ولی مطب بسته شد 

نه اسپرم خودشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
فدات ...خدا دلتو شاد کنه 

عزیزتری انشاالله همه مون دلشاد بشیم دامنمون سبز بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رفتیم ولی مطب بسته شد  نه اسپرم خودشه

من از اقوامم این‌مشکل و دارن بیوپسی هم‌کرد اسپرم نداشت البته بیوپسی میکروسکوپیک نبود ...امیدی هست براشون ؟دکتر همسرتون  کیه ؟خیلی ناامیدن چقد میگم برید بازم خدا بزرگه نمیرن .....خدایا شکرت اما این همه  درد و سختی ...خدایا بهمون صبر بده 😔😔😔

من از اقوامم این‌مشکل و دارن بیوپسی هم‌کرد اسپرم نداشت البته بیوپسی میکروسکوپیک نبود ...امیدی هست بر ...

ببخشیداگه اسپرم نداشته که بایداهدایی بگیره 

کاش مطب دکترمحبوبی زودبازشه برن اونجا سریع جواب میگیرن به نظرم اونجا معجزه بودولی این مافیای اسپرم اهدایی وجنین اهدایی گردن کلفت بودن فعلا مطبش روبستن 

من چندسال تواین راهم نمیدونم خدابه کدوم گناه داره منوشوهربیچارم رومجازات میکنه

عیزم قطع نکن داروهاتو من نخوندم چندروز تاپیک و الان دیدم 😭😭

نه دیگه دارم میخورم

ولی خب بیخودی دارم داروی الکی میخورم شاید اگه جنینام سه روزه بودن امیدی بود وبلاست نه

من از اقوامم این‌مشکل و دارن بیوپسی هم‌کرد اسپرم نداشت البته بیوپسی میکروسکوپیک نبود ...امیدی هست بر ...

دکترهمسرم اول دکترسعیدکشاف بود

الان دکترمظلوم فر

دارچين جون ابن سينا پيش دكتر طرازي ميرين؟؟ يا مطب؟ من دكتر انصاري پور بودم بعد از بارداري فرستادنم ...

منم بعد مثبت شدن رفتم مطب. چون تو ابن سینا نمیشد باهاش ادامه بدم. تو مطب بهم گفت هر جور خودت میخواهی، من اینجا هستم اگه میخوای برو ابن سینا اونجا دکترهای دیگه ای هستن. ولی خوب من ترجیحم خودش بود. 

یعنی انصاری پور گفت اصلا پذیرشت نمیکنم؟ بهش گفتی میخوای حتما با خودش باشی؟ شاید اینا قانونی مثلا نباید مریض های ابن سینا رو بیارن مطب و داشت ناز میکرد؟

راستی امروز چندمت هس که آزمایش دادی

یه ساعته که وارد روز ۱۳ شدم. به مسئول آزمایشگاه گفتم نشون میده گفت آره دیگه توکل بخدا فردام که جمعه اس تعطیله وگرنه فردا میرفتم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشاالله با خوشحالی بیای خبر بدی عزیزم

ممنونم عزیزم ان شاالله که شمام بیای خبر مثبت شدنتو بدی خوشحال شیم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن