2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووه .همش از خودم میپرسم توی زندگی چه گناهی مرتکب شدم که لایق اینهمه زجر خدا بودم واقعا دوست دارم ...

آخی عزیزم ثمین جون اینجوری نگو گناه کجا بود! 

قسمت هر کی یه چیزه انشالا تو قرار بار هجدهم مامان دو قلوها بشی مزد صبرت رو بگیری 

سلام خانما روز بخیر. یه سوال به نظرتون به دکتر علیرضایی که دکترم هستن بگم میخوام برم پیش دکتر ایمولو ...

بنظر من اگر این کار استرست رو کم میکنه برو سمر جون

چون داری میری ایمونولوژ دیگه دکتر زنان که نمیری

بعدش به علیرضایی بگو اینجوری خیالم راحتتره ببین اون موقع چی میگه

فدای دلت عزیزم خدا از دهنت بشنوه😘 امروز خواهرم زایمان کرد بهش گفتم برای ماها هم دعا کنه موقع زایما ...

عزیزمی

مبارکه‌خاله‌جون...انشالله‌‌‌نی‌نی‌داری‌شما

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام خانما ببخشید ی سوال من روز ۱۱ انتقال جنینم بعضی موقع فشار میاد ب واژن و رحمم ی درد شدید فشارمیا ...

عزیزم من تجربشو ندارم ولی اینطور که خوندم این علائم بخاطر داروها و آمپولهاست روشون حساس نشو انقدر به خودت استرس نده تا روز آزمایش انشالا که مثبتی  

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ استراحتت در چه حده؟ چیا میخوری؟ من که از دیروز سینوزیتم عود کرده سرم داره م ...

عزیزم‌روغن‌سیاهدانه‌به‌پیشونیت‌بمال

حت‌بندبنداز‌گرم‌شه‌خوب‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی داچین جونم، اره درد هایپری و اون اتفاقات قبل پانکچرم گفتم لااقل دلم با تعداد بالای جنینام شاد م ...

عزیزم انشالله خیره. مثبت فکر کن، چرا همین سه تا کافی نباشن؟

من ۵ تا جنین داشتم که بار اول دو تا رو انتقال داده بودم. با خودم میگفتم این بار یکیش بگیره، دو سال بعد ۳ تا فریز رو انتقال میدم که بازم یکیش بگیره تا دو تا بچه داشته باشم. 

دفعه اول که منفی شد خودمو باختم. ذخیره ام هم کم شده بود. گفتم این بار هم نگیره معلوم نیست دیگه تخمکی داشته باشم یا نه... چرخید و چرخید دفعه دوم فقط ۲ تا انتقال دادم اما دوتاش گرفت.. ناامید نباش عزیز دلم. زندگی پر از سورپرایزه ❤️

آخه بعد ۱۷بار انتقال به نظرت پی جی اس نمیکنن؟

شاید بررسی کردن و نیاز ندیدن

نمیدونم شایدم گفتن انجام بده

انشالله که خیره عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
واقعا نمیدونم اصلا درمونده شدم بقرآن . شوهر من مثل دور از جون خر کار میکنه بعد همشم پول دکتر .واقعا ...

الهی که به حق حضرت فاطمه زهرا دامن همه خانومای منتظر سبز بشه

گره از کار شما هم باز بشه انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالا این بار تا آخر میمونن برات عزیزن نگران نباش حتی بارداری طبیعی هم چند بار سعی و خطا میخو ...

مرسی عزیزم انشالله

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم از ابن سینا راضی بودم به نظر من همپزشکا خوبن هم نظمش خوبه 💖

خدا خیرت بده عزیزم

زنگ زدم برا ۲۷ ام از دکتر طرازی وقت گرفتم

همون روزم مشاوره ژنتیک میشم

دعا کن برام

ایشالا هممون مامان بشیم دلمون شاد بشه 🙏🙏♥️

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....