2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
۱۷تموم شد.اونی که ریداکت گردم دختربود.اون دوتایی که موند دخترپسره.ولی تو سونو سه بعدی برا جنین پسر ر ...

ای جانم دختر و پسر چه عالی😍عزیزم واس دختر منم تو ۱۷ هفته اکوژن قلب زدن رفتم ب چنتا سونوگراف ها نشون دادم گفتن گذرا هسش.نگران نباشین

به نظر من ک کلا تشخیصش بالاس اره یه بار برو ضرر نمیکنی البته اگه سقط داشتی چند بار، ولی نداشتی هم بر ...

متشكرم عزيزم از راهنماييت 

آره حتما ميرم 🙏

راستي من آزمايش ايمني اصلا ندادم اشكالي نداره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوس خاصی نه، هر چند که یه عمری من شکمو بودم و هوس میکردم😀 انشالله مثبت میشی عزیزممم ❤️

ای جوننمم اره خخ منم کلی هوس میکنم الان شکموام شدید. نوش جونت هرچی میخوری گوشت شه به تن کوچولوهات. 

ممنون قربونت برم خدابه دل مادرم نگاه کنه یه دوقلوش بده.   

سلام عزیزدلم ممنون خانومی آره وروجک هامو امروز آوردم خونشون چی بود اونجا طفلیا یخ زده بودن 😞😋 جای ...

سلاام به روی ماهت مامان خانومیشون, خیلی خوشم اومد ایول باکلی انرژی مثبت داری حرف میزنی, خدا بخواد حتما مامان میشب وکلی دلت شادمیشه. 

مرسی عزیزدلم انشالله برای منم ماه بعدبیان دلم بمونن دیگه اینبار. سری قبل یدونم نموند 

در هر صورت مثبته انشالله خیره

انشالله خدا از دهنت بشنوه♥️

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم، ممنون😙😙😙 بله یه چندوقته ضربه هاشو حس میکنم، انشاالله خودتم چندوقته دیگه این لحظه هارو تجر ...

ای جان دلم قربونش برم لگدزدماهاروهم دعاکن خاله بفداش, این ها عشق هستن عشق. 

ممنون اره واقعا ارامشه مهمه الان فعلاخیلی درگیرم.انشالله ماه بعدخداکنه دوقلوباشن یکیش واسه مامانم یکیش خودم.     

خواهری خودتو با ماکروفر اشتباه گرفتی.دختر الان چه وقته بیبی چک زدنه استرس به خودت نده عزیزم

آخه شوهرم داره بیشتر کارای خونه رو میکنه گفتم اگه خبری نیست دیگه زحمت به اون بیچاره هم ندم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
دعا کن کیتش رو داشته باشن واقعا نمیدونم باید چکار کنم

به نظرت نرخشون اینه یا برا شما شرایطت خاص بوده

والا من از بابت هزینش مشکلی ندارم ولی خیلی ظلمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بیمارستان نیکان پیششون ویزیت شدم

مرسی گلم منم زنگ زدم نیکان خیلی دیر وقت داد گفت دوم بهمن ولی گاندی زودتر وقت داد بهم دیگه انشالله بتونم برم پیشش ضرر نداره نظر این دکترم بدونم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه گلم، نه جانم شما اگر دانشجوی پزشکی بودی هم لابد تمام بیماری ها ر و به خودت ربط میدادی 😅😅😅 عز ...

😁😁🙈🙈 

نه عکس رنگی نگرفتم ، ایشالا که سری بعد بمونن برام😔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه گلم، نه جانم شما اگر دانشجوی پزشکی بودی هم لابد تمام بیماری ها ر و به خودت ربط میدادی 😅😅😅 عز ...

سلام زینب جون یه سوال منم عکس رنگی گرفتم و خدهروشکر مشکلی نبوده ولی این دوستمون که الان عکسش سپتوم داره هم چهارسال پیشم مثل اینکه عکس گرفته بودن و مشکل نداشته چطوریه یعنی ممکنه یسالی سپتوم نباشه بعد سال بعد باشه مگه سپتوم مادرزادی نیست؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
ادجاست یعنی تنظیم دوز شما ببخشید حواسم نبود این کلمه رو نوشتم  گلم چون تغییرات دارویی شما زیا ...

قربونت عزیزم ان شاءالله که خیر ببینی جواب میدی مثلا این شماره ای هست که باید سوالاتمون رو بپرسیم. واقعا تو این مریضی سخته مخصوصا که باید از کرج بریم تهران احتمال زیاد تو این یکی دو روز همین جا برم زیر نظر متخصص که نخوام انقدر استرس و اذیت بکشم بخاطر یه سوال. 

خدایا شکرت
ای جان دلم قربونش برم لگدزدماهاروهم دعاکن خاله بفداش, این ها عشق هستن عشق.  ممنون اره واقعا ار ...

زنده باشی عزیزدلم، حتما😙😙😙

بچه های الان خیلی شیطونن میترسم دوتاشو بدی مامانت بزرگشون کنن😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بعد ب ۶ و ب ۱۲ رو کی قطع کردی؟

هنوز ادامه داره زرنانی چیزی نگفت ...دکتر خودم گفت تا پایان ماه 4 بخور....زرنانی یه دوره سرم هم نوشته بود که دکترم گفت نمیخواد یک دوره کاری

نمیکنه ...همون پردنیزولون کافیه ...منم گوش کردم ...بعد از مثبت شدن پیش زرنانی نرفتم گفته بود بیا....گفتم الان دعوام میکنه چرا سرم نزدی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین