2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
تو چرا میخوای pgs کنی؟ حالا برو مام ویزیت شو شاید نیازی نباشه منم همسرم مشکلی نداره اما بیبین این ...

آخه بعد ۱۷بار انتقال به نظرت پی جی اس نمیکنن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اووووه .همش از خودم میپرسم توی زندگی چه گناهی مرتکب شدم که لایق اینهمه زجر خدا بودم واقعا دوست دارم ...

عزیزم منم هرشب همین حرفها رو بخدا میگم ...واقعا دیگه زندگی برام کوچکترین لذتی نداره ... بس که قلبم شکست تو این راه بس که امیدم ناامید شد ... با تمام وجودم پذیرای مرگ هستم ... 

الان هم پنج روزه انتقال دادم فقط میگم خدا این یه بار بیا و دل خودم و خونواده مو شادکن

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله عزیزم خدا ناامیدت نکنه الهی.  من دوبار رفتم نشد ببخیال شدم. اما شوهرم میگه دوباره بریم ...

دیگه کم‌مونده به مرحله ناامیدی برسم چه کنیم والا مجبوریم تلاش کنیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها، خوبید؟؟  از خودم بگم که امروز رفتم مرکز مهر کارت جنینامو بگیرم اما حالم خیلی گرفت ...

توکل کن به خدا اصلا هم استرس نداشته باش 

ناراحت یا طبیعیه 

ولی اگه خدا بخواد با همون سه تا مادر میشی اگه هم نخواد و هر ۱۷ تا جنین شده بودن بازم نمی شدی. پس فقط بسپار به خدا .استرس خیلی بده دلت رو گرم همون سه تا کن و با اطمینان جلو برو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
Samin چرا انقدر گره افتاده به کارمون  الله و اعلم ببین نا امید نباش مطمئنم یه روزی مادر میشیم ...

واقعا نمیدونم اصلا درمونده شدم بقرآن .

شوهر من مثل دور از جون خر کار میکنه بعد همشم پول دکتر .واقعا دلم میسوزه

پریروز میگم وای طلا باز گرون شد گفت حاضرم هر ماه برات طلا بخرم ولی پول دکترامون تموم شه 

هردو خسته شدیم واقعا

کاریوتایپ دادی؟؟؟نمیخوام دلت رو بلرزونم یا ته دلت رو خالی کنم ولی پی جی اس هم تمام کروموزم ها بررسی ...

آره کاریوتایپ هامون سالم بود .چی بگم والا 

نه نه ان شاءالله که ناامید نشی من اشتباه میکنم که ناامید شدم. اما میرم دوباره شاید بشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توکل کن به خدا اصلا هم استرس نداشته باش  ناراحت یا طبیعیه  ولی اگه خدا بخواد با همون سه ...

مرسی عزیزم واقعا راست میگی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها، خوبید؟؟  از خودم بگم که امروز رفتم مرکز مهر کارت جنینامو بگیرم اما حالم خیلی گرفت ...

توکل بر خدا عزیزم انشالله با همین جنینا کامت شیرین میشه

این حرف رو نزن .تو قوی ترین و صبور ترین مادر این تایپیکی. خدا میخواد بهترینش رو به تو بده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم منم هرشب همین حرفها رو بخدا میگم ...واقعا دیگه زندگی برام کوچکترین لذتی نداره ... بس که قلبم ش ...

انشالله اینبار دلت شاد شه خواهر .خدا بزرگیشو اینبار بهت نشون میده

نه نه ان شاءالله که ناامید نشی من اشتباه میکنم که ناامید شدم. اما میرم دوباره شاید بشه 

انشالله میشه

اووووه .همش از خودم میپرسم توی زندگی چه گناهی مرتکب شدم که لایق اینهمه زجر خدا بودم واقعا دوست دارم ...

عزیز دلم من حال تو رو که نه، شاید نصف حالتم نفهمم ولی با این وجود خیلی نفس گیره. انشالله هر چه زودتر به اونچه که دلت میخواد برسی. خیلی قوی هستی دختر. دمت گرم ❤️

این حرف رو نزن .تو قوی ترین و صبور ترین مادر این تایپیکی. خدا میخواد بهترینش رو به تو بده 

چی بگم کاشکی بده

عزیز دلم من حال تو رو که نه، شاید نصف حالتم نفهمم ولی با این وجود خیلی نفس گیره. انشالله هر چه زودتر ...

مرسی عزیزم   با اون دوقلوهای نازت برام‌دعا کن