2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خوبین چخبرا من یه هفته رفتم شمال تقویت روحیه نرسیدم بخونمتون ایشالله که کلی مامان داشتیم تو این ...

كار خوبي كردي رفتي استراحت كردي 

ان شاءالله خير باشه 

يه سيكل خوب رو شروع كني 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاام به روی ماهت مامان خانومیشون, خیلی خوشم اومد ایول باکلی انرژی مثبت داری حرف میزنی, خدا بخواد حت ...

ان شاالله که هیشکی تو این راه ناامید نشه منم بینشون خیلی به این فسقلی ها دل بستم خدا کنه مثبت شم خواهری😍😍

دیگه به قبل فکر نکن اصلا انگار نه انگار که یه بار انتقال دادی و نشد همش با خودت بگو این دفعه دیگه حتما مامانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نگواینجوری همین‌مثبت‌فکرکنی‌مثبت‌‌برات‌پیش‌میاد به‌دلم‌افتاده‌مامان‌شدی😍😍

فدای دلت عزیزم خدا از دهنت بشنوه😘

امروز خواهرم زایمان کرد بهش گفتم برای ماها هم دعا کنه موقع زایمان

آره‌فکرشم‌نمیکردم ولی‌اینومیدونم‌همش‌ازدعای‌شمادوستان‌بود ممنونم‌که‌‌هستین

ان شاالله که به سلامتی این بار مامان دو تا جوجه ی ناز میشی و حسابی عیال وار😉😉😍

انشاالله عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ استراحتت در چه حده؟ چیا میخوری؟ من که از دیروز سینوزیتم عود کرده سرم داره منفجر میشه هیچ قرصی هم نمیتونم بخورم😭

بچه‌ها من از دیروز نسبت به قبل سخت‌تر نفس میکشم و خیلی خسته‌ترم. یکم زود نیست؟؟ هر جا دیدم تو م ...

طبیعیه عزیزم تنگی نفس و خستگیت....اصلا نگران نباش منم 12 هفته شروع شد انگار کم میارم بعضی اوقات

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اووووه .همش از خودم میپرسم توی زندگی چه گناهی مرتکب شدم که لایق اینهمه زجر خدا بودم واقعا دوست دارم ...

وای ثمین جون این چه حرفیه میزنی آرزوی مرگ!!!! دیگه هیچ وقت نه بهش فکر کن ونه به زبون بیار اینا همش امتحان الهی هست ازخدا بخواه سربلند از این امتحان بیرون بیای صبور باش به وقتش شما هم مادر میشی ولی هیچ وقت به حکمت الهی شک نکن خدا همیشه بهترین هارو برای بنده هاش میخواد همه ی زندگی که بچه نیست خداوند کلی نعمت بهمون داده بچه هم یک موهبت الهی هست ولی من وشما و...فقط رونداشتن بچه زوم کردیم به خاطر بیشمار نعمتی که خداوند بهمون داده خدارو شاکر باش .توکل کن به خدا وبه تلاشت ادامه بده حتما چراغ دلت و خونت روشن میشه.الهی آمین💏.

در ضمن من خودم از سال ۹۲ درگیر ناباروری هستم وهنوز دستم خالی هست تاحالا ۴بارهم پانکچر شدم ودیگه از نظر دکترها کاری نیست که بشه انجام داد فقط اهدایی .ولی من هنوز منتظر معجزه الهی هستم و هیچ وقت از رحمت الهی ناامید نمیشم.

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ استراحتت در چه حده؟ چیا میخوری؟ من که از دیروز سینوزیتم عود کرده سرم داره م ...

سلام عزیزم من همه چی میخورم.روزی یه دونه به وآب نارگیل

بیشتر خوابیدم هردفعه پامیشم یکم قدم میزنم دوباره میخوابم

توچطور

مرسی عزیزم😂😘😘 یعنی میتونم تو غذاهام ادویه مثل زردچوبه فلفل دارچین بریزم و گرمیجات بخورم؟

من سری های قبل خیلی مراعات میکردم اما این سری به غیر از استراحت همه چی میخورم.دیگه امید به خدا تا ببینم برام چی رقم زده

حالا کمی توغذاش اشکالی نداره

دمنوش هاش رو نباید بخوری

سلام خانما روز بخیر. یه سوال به نظرتون به دکتر علیرضایی که دکترم هستن بگم میخوام برم پیش دکتر ایمولوژی ناراحت میشن؟ مثلا بگم فلان دارو رو گفته من باید بخورم ایشون بدشون نمیاد که من دکتر دیگه ای هم رفتم؟ اخه دکتر علیرضایی گفتن بمن نیاز به سرم نیست بعد میخوام برم پیش دکتر زرنانی که متخصص ایمولوژی هستن اگه ایشون یسری دهرو و سرم بدن چی میشه دکترم بدش نیاد... 

موندم چه کنم...

در اندک من تویی فراوان یارب..
ان شاالله که هیشکی تو این راه ناامید نشه منم بینشون خیلی به این فسقلی ها دل بستم خدا کنه مثبت شم خوا ...

سلام

شما تو رویان انتقال دادین؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم