2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
انشاالله عزیزم زرنانی به منم گفت ۵ هفته قبل انتقال باید پرندیزولون بخورم با فولیک اسید ۵ ، ک امروز ع ...

اره فولیک 5 هنوزم میخورم فراموش کردم ......سپتومت رو احتمالا با هیسترو برمیدارن انشاله خودت باردار میشی چند نفر دیدم برداشتن خودشون باردار شدن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .من تو سیکل انتقال فریزم.امروز روز ۹ پری ضخامتم ۹.۵ بود دکتر واسه شنبه دیگه گذاشت انتقالم رو .روزی ۳ تا استرادیول مصرف میکنم .و از پس فردا پروژسترون اضافه میشه .به نظرتون تا شنبه دیگه ضخامت زیادی بالا نمیره ؟؟؟؟یعنی دیر نیست برای انتقال؟؟؟ 

@زینبی_بابا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
پروژسترون فکر میکنم استرادیول رو خنثی میکنه. نگران نباش دکتر بهتر از ما میدونه

نمیدونم یعنی ما کاری جز استرس داشتن نداریم بخدا

ممنون عزیزم 

امیدوارم همه چی خوب پیش بره برای همه مون و هیچ کس نا امید برنگرده

سلام ای جونم ممنون عزیزم. خوبی گلم?? انتقال دادی نی نی های نازتو؟ درچه حالی؟ 

سلام عزیزدلم ممنون خانومی آره وروجک هامو امروز آوردم خونشون چی بود اونجا طفلیا یخ زده بودن 😞😋 جای نینی تو دل مامانیه ان شاالله که ناامید نشیم بحق خانم فاطمه زهرا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزدلم ممنون خانومی آره وروجک هامو امروز آوردم خونشون چی بود اونجا طفلیا یخ زده بودن 😞😋 جای ...

عزیزم 

به خونه اشون خوش اومدن جوجه ها .بمونن برات همیشه 

عزیزم کم کم زیاد میشه، اول با مکیدن نی نی و بعدش باید خوردن غذاهای مقوی و آبگوشتی بخوری، عسل و چهار ...

مررررررسی گلم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات بشم .نه خواهر آقای همسر مجدد واریکوسلش عود کرده اونو عمل کردیم خودمم دکتر میرفتم تموم آزمایشهای ...

انشاالله که خیره ثمین جون همیشه به یادتم ایشالا که به راحترین شکل مامان بشی

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ای جونممم ماشالله اره حسابی همش قلمبه می کنه خودشو فشار میاره 😊😊

ای جانم 🤩🤩😘😘

عزیزم‌خدا حفظش کنه . برا ما هم دعا کن . بسلامتی این دوران رو بگذرونیم

سلام دلارام جون ممنوون گلم 

انشاالله که به موقع و سالم نی نی رو بغل میکنی 🌺🌺