2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
@لی_لا1     @nazaniin74 @bopo     @faribakhanoomi     خانوما ...

اشتباهی متر  زدی عزیزم بهداشت میری ؟ مامای بهداشت اندازه رحمو میگیره ...من  ۱۹هفته که بهداشت رفته بودم قشنگ اندازه گرفت با دستش گفت ۱۹ هست من بامتر اندازه نگرفتم ولی بیخیال اینا چرته تازه جوجه تو وزنش ازجوجه من بیشتر بود تو انومالی ...من شکمم ازاول خیلی تیز اومده جلو وتپلیه 

اشتباهی متر  زدی عزیزم بهداشت میری ؟ مامای بهداشت اندازه رحمو میگیره ...من  ۱۹هفته که بهدا ...

نه عزیزم خودم اندازه زدم😅

مامای بهداشت دو هفته پیش که رفتم گفت اندازه شکمت خوبه الان باید تا نافت بیاد که اومده ولی دست نزدا فقط با نگاه گفت

حالا هفته ی بعد سونو دارم بازم، دکترم برام نوشت

شما کی باید بری سونو؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان ماهک عزیزم خوبی ان شاالله مامان ماهک جون من هفته هشتم هستم خدارو شکر هفته ششم رفتم سنو قل ...

دقیقا منم این مراحلو گذروندم عزیزم، مثلا کلا تهوعم تو بارداری خیلی کم بود شاید سرجمع 8-9 بار نشد، بعد یه روز داشتم یه هفته نداشتم میگفتم حتما اتفاقی افتاده. الانم که 25 هفته هستم به چیزای دیگه گیر میدم😅 خدا خودش کمک هممون کنه❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دقیقا منم این مراحلو گذروندم عزیزم، مثلا کلا تهوعم تو بارداری خیلی کم بود شاید سرجمع 8-9 بار نشد، بع ...

شادن جون تو هفته هشتم چه علایمی باید داشته باشیم من فقط خیلی شدید به بو حساس شدم ولی حالت تهوع ندارم اصلا شکم باید تو این هفته تغییری داشته باشه از لحاظ اندازه و حرکت 

نه عزیزم خودم اندازه زدم😅 مامای بهداشت دو هفته پیش که رفتم گفت اندازه شکمت خوبه الان باید تا نافت ...

خب دیگه الکی حساس نشو ...همه چی خوبه مطمئن باش ، من سه شنبه اکو دارم میبرم نشون دکتر بدم ببینم سونویی چیزی مینویسه بازم یانه ...

شما باردار شدی؟ زرنانی چه کارا کرد براتون

من هر 2 بار انتقالم مثبت شدم بار اول سقط شد توقف رشد و ایست قلب داشت ...بار دوم قبلش دکتر فرستاد متخصص خون انوکسان رو دوزش رو 6000 کرد و اسپرین شروع کردم و زرنانی هم پردنیزولون 1 ماه قبلش و b6 و b12 تجویز کرد الانم 16 هفته هستم انشاله خدا بخواد تا اخرش برم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه این التهاب فرق داره، تو لوله ها آب جمع میشه که تو عکس رنگی مشخص میشه من اصلا برای همین اومدم ivf ...

عزيزم به شما نگفتن به خاطر اين التهاب لوله ها تو ببندن يا نه؟ يعني لوله باز باشه و انتقال بدن مشكلي ايجاد نميكنه. 

سلام مهربون جون😍 قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر خوبی خودت؟ مامان بهترن؟ انشاالله کی انتقالته؟

سلام به روی ماهت گلم, خداروشکر خیلی توفکرخودت ونی نی نازت بودم ولی زیادنمیشدبیام راستی گل نی نی لگدمیزنه؟؟؟چه اسمی دوست داری واسش؟      , الحمدلله مادرمم بهتره ولی همچنان به مراقبت نیازداره ودرد داره, منم انشالله میخوام بهمن که پریودشدم برم واسه انتقال, این ماه هم میشه هاولی واقعیت دلم نیستش مادرمو تنهابزارم.   

من هر 2 بار انتقالم مثبت شدم بار اول سقط شد توقف رشد و ایست قلب داشت ...بار دوم قبلش دکتر فرستاد متخ ...

انشاالله عزیزم زرنانی به منم گفت ۵ هفته قبل انتقال باید پرندیزولون بخورم با فولیک اسید ۵ ، ک امروز عکس رنگی انداختم دوباره مشخص شد ک سپتوم رحمی دارم فک کنم بخاطره اون بوده بتا خونم بالا میرفت و بعد افت میکرد

مشکلم اینه با باردارایی که دوروبرم هست مقایسه میکنم😕 شکم اونا خیلی بزرگتر از مال من شده، البته خیلی ...

وای چقدر ناشکری 😀

شکم کوچولو که خیلی شیکه. من آرزومه شکمم زیاد بزرگ نشه. البته در کنار بقیه جاهام 😅

آخه میدونی من به هیچ فرمولی جواب نمیدم😕 مثلا میگن 24 هفته رحم باید دو سه سانت بالاتر از ناف اومده ب ...

دختر خوب اگه به این چیزا بود که در مطب ها و سونوگرافی ها باید تخته میشد. تو سونو که بچه و بند ناف و همه چیز رو میبینه میگه همه چی خوبه. اونوقت تو به این متر و سانت و ناف کجا باشه و ... اینا استناد میکنی؟ بذار وروجکت بیاد خودش پوستت رو میکنه واسه این استرسایی که الکی به طفل معصوم میدی.

من سعی میکنم دنبال این سرچ ها نرم. چون به اندازه کافی تو استرس هستیم دیگه خودمون استرسمون رو اضافه نکنیم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شادن جون تو هفته هشتم چه علایمی باید داشته باشیم من فقط خیلی شدید به بو حساس شدم ولی حالت تهوع ندارم ...

نه گلم اون فسقلی الان دو سه گرمه. حدودا هم دو سانت. اندازه گیلاس. اگه فکر میکنی یه گیلاس باید شکمتو بده جلو پس دنبالش بگرد🤣

سلام بچه ها ممنون میشم جواب بدین.ممکنه هیسترو بشی وبدونی مشکلی نیست وتخمکهاهم کیفیتشون عالی باشه .ولی متاسفانه لانه گزینی انجام نشه?????ممکنه?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم