2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
25سیکل مام به همه اچ ام جی و سینال میده ولی من چون از قبل پرگوریس تهیه کرده بودم دکتر گفت سینال نگیر ...

ای وای سینالم شد دارو آخه

اصلا به من نمیسازه لعنتی

امیدوارم اینبار نتیجه دلخواهت رو بگیری خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوردم عزیزدلم 😘 واقعا استرس دست خودم نیست😕

حق داری والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما روز چندم انتقالین و علایم چیزی دارین

عزيزم من خودم حقيقتا چون هميشه با مصرف داروي هورموني همه علائم بهم دست ميده اهميتي نميدم 

مي گم تاثير داروهاست 

روز ١٢ هستم 

تا الان درد زير دل و درد سينه و تير كشيدن واژن و از همه بدتر جوش هاي صورت و تكرر ادرار داشتم 

ولي بازم مي گم هيچ كدوم اين ها برام نشونه مثبت بودن نيست چون قبل از اينم با داروها داشتم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام ثمین جون خوبی دختر 😘😘 ممنووون عزیز دلم  خیلی به یادتم الان چکار میکنی انتقال دادی ؟ من ...

فدات بشم .نه خواهر آقای همسر مجدد واریکوسلش عود کرده اونو عمل کردیم خودمم دکتر میرفتم تموم آزمایشهای ابتدایی رو دادم میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم برم برا پانکچر و انشالله انتقال

من فاکتور mthfr  مشکل داشتم استاره جان. همون اول رفتم پیش متخصص خون گفتم برتم بنویسه اولش نمیخو ...

ممنون عزیزم ،منم چند تا از آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام دادم ولی mthfr داخلشون نبود .

حتما باید متخصص خون بنویسه ؟و اینکه اگر شهر خودم انجام بدم رویان قبول میکنه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگران نباش عزیزم ،بسپار به خدا ،من پانکچر دومم جنین برام تشکیل نشد ،ولی برای سومین بار که رویان پانک ...

چشم عزیزم.امیدم بخداس.خداروشکر که جنین برات تکیل شد.انتقال ندادن برات؟

ممنون عزیزم ،منم چند تا از آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام دادم ولی mthfr داخلشون نبود . حتما بای ...

من سری دوم دکتر محیطی برام نوشت همراه با یسری فاکتور های زنتیک که همون قسمت زنتیک رویان ازمایش دادم. سری اول ازمایش رو متخصص خون رویان برام نوشت اما اهواز انجام دادم. واسه همین فکر کنم قبول کنه ازمایش رو اگه مشکلی باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من همه آزمایش داشتم مال یه سال پیش بود همه قبول کرد فقط یه آزمایش دی اف برای همسرم نوشت که همو ...

چه خوب،من آزمایشاتم همه مال امساله،هی میگم این شاخه اون شاخه نپرم، ولی بازم نمیدونم چه کنم،رویان خیلی شلوغه و وقت گیر

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
سلام دوستان خوبم.من دیروز وارد سیکل انتقال شدم سیکل رو طبیعی برام در نظر گرفتن از طرفی من ۱۵ و ۲۰ و۲ ...

به سلامتی دلارام جان ایشالا هردوشون خوب پیش برن

وقتی استرادیول هست طبیعی حساب نمیشه دیگه فک کنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون عزیزم ،منم چند تا از آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام دادم ولی mthfr داخلشون نبود . حتما بای ...

استاره جان شما امروز آزمایش داری فک کنم 

ایشااالا خوش خبری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..