2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم سیکل انتقال شما چه جوریه من برایه ۱۵ سیکلم دوباستون واز بیستو یک سیکلم سینافکت و۹و۱۰ سیکل ...

سلام عزیزم ،من تا حالا انتقال فریز نداشتم و اطلاعی ندارم ،دوبار انتقال داشتم که هر دو فرش بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو بگو نه. دیگه بذار پشت سر هر چی میخوان بگن. مهم اینه که اعصاب ما به بازی گرفته نشه، بذار اعصا ...

جانا سخن از زبان ما میگویی 

من که خواهر شوهرم فهمید باردارم یه زنگ خشک و خالی به همسرم نزد! فقط به من زنگ زد ته دلم رو خالی کرد گفت به این غربالگری ها دل نبند! فلان آشنای ما همه جور آزمایشی داده بودن اما بچه اش اوتیسم شد یا فلانی همه آزمایشارو دادن اما بچه اش مریضه.تازه فکر کرد خوب ته دلم خالی نشده، گفت بچه به دنیا اومد که نفهمیدن مشکل داره، الان که چهارسالش شده عین یه تیکه گوشت افتاده یه کناری

همسرمم پیشم نشسته بود داشت صدای خواهرش رو میشنید

میخواست به خواهرش زنگ بزنه بگه افرین به تو! این دعای خیرت بود؟

دیگه نذاشتم زنگ بزنه به خواهرش. گفتم ول کن اعصاب خودت خورد میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جانا سخن از زبان ما میگویی  من که خواهر شوهرم فهمید باردارم یه زنگ خشک و خالی به همسرم نزد! فق ...

متاسفم برای همچین خواهری.ادم برای دشمنش هم دلش نمیاد اینجور از ریشه بزنه.چه جور آدمی هستن‌.خدا هدایتش کنه به راه راست😔😔😔غصه نخور عزیزم

گر نگه دار من آنست که من میدانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

دلت رو با خدا و یادش پر کن.بشر و دعاش پیش خدا قطره در مقابل اقیانوسه❤❤❤❤

سلام عزیزم چی شد رفتی پیش عارفی؟ چی گفت بهت؟

سلام گلم آره رفتم. گفتم بعد پانکچر سرم مترونیدازول برام زدی گفت یکی از تخمکها آندومتریوم بوده. گویا آندومتریوز خفیف دارم. بهم دارو داده بخاطر همین و گفت تا بهمن بخورم و دوهفته بعد پریود برم برای سیکل لانگ که داروهامو شروع کنه.

بهش گفتم هیسترو نیازی نیست گفت نه. گفتم رحمم مشکل نداشته باشه گفت عکس رنگیتو بیار ببینم. حالا من اصلا خود عکسو نبردم براش، فقط جوابشو بردم که نوشته بود همه چیز نرماله. خود عکسمو گم کردم.🙁 نمیدونم چه کنم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
متاسفم برای همچین خواهری.ادم برای دشمنش هم دلش نمیاد اینجور از ریشه بزنه.چه جور آدمی هستن‌.خدا هدایت ...

فدااات عزیز دلم. من و همسرم بدجور ازش دلگیریم. انشالله برای شما دوست خوبم هم بهترینا اتفاق بیوفته

بگم همسرم اول دبیرستان  بود این خواهرش که باردار شد همسرم تابستون رفت سرکار برای خواهرش سیسمونی خرید! یعنی پای حرف همسرم بشینی اشکت درمیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم محبت داری اتفاقا دکتر پویان گفت داروخانه نادر داره ولی دارن جابجا میشن داروخانه رو بستن ...

خداروشکر عزیزم. 💗

بچه ها کسی میدونه سیکل لانگ چطوریه؟

به من گفتند دو هفته بعد از شروع پریودم برم براش شروع میکرو. می خوام بدونم داروهای پانکچرو میدن اون موقع یا ال دی اینا؟

جانا سخن از زبان ما میگویی  من که خواهر شوهرم فهمید باردارم یه زنگ خشک و خالی به همسرم نزد! فق ...

واقعا آدم عاجز میمونه به اینجور آدما چی بگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خوبه که. میری میبینیش دوباره خیالت راحت میشه 😛 بعضی پزشک‌ها دو بار سونو میکنن تا از رشد جنین ...

به به الان دیدم .چه خبر خوبی .به خدا اینقدر خوشحال شدم که.مبارکت باشه ۲تا گوگولیتو صحیح و سالم بغل بگیری ایشالله

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نه عزیزم دکتر مهرنوش امیری و دکتر زرنانی گفتن بهم

آهان. منم میخواستم با دکتر زرنانی ویزیت بشم هنوز نشده چون یسری فاکتورهام مشکل داره. دکتر عارفی گفت مشکل حادی ندارم و آسپرین باید کلا مصرف کنم. ولی خوب شاید بهتر باشه دکتر زرنانی هم ویزیت بشم