2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها من بعد انتقال یه رب بعد رفتم دسشویی.فکر کنم همونجا افتاده باشن جنینا.الان بیخود دراز کشیدم

منم مثل شما یه ربع بعدش رفتم دستشویی، الان پسرم روی پام خوابیده 😉😉😉😉😍😍😍😍

برو از جنین هات عذر خواهی کن تا با ماهیتابه آنا نیومدم 🍳🍳🍳🍳

استراحت هم ضرر داره ضمنا

من کل اون دو هفته زندگی عادی داشتم، سر کار، پله، غذا، گرد گیری، مهمون داری، حمام، پیاده روی، رستوران و... 

این حرفا چیه . منم یه ربع بعد از انتقال رفتم دسشویی اونم ایرانی. اگه قرار بود به همین راحتی از بین ب ...

دلارام جان دمت گرم

از همین تریبون میبوسمت 😘😘😘😘

والا جنین رو مثانه که نمیذارن، تو رحم میره 😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که نمیشه ونتیجه میگیری میفهمم چی میگه ادم سری اول نتیجه نمیبسنه چشمش بشدت میترسه

واقعا همینه درست میگی خدا دل شمارم شاد کنه مرسی گلم بازم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دارچین جون این هفته ده رو چرا باید دوباره سنو بری به منم گفتن که سه هفته دیگه برم سنو که هفته د ...

خوبه که. میری میبینیش دوباره خیالت راحت میشه 😛

بعضی پزشک‌ها دو بار سونو میکنن تا از رشد جنین مطمین شن. من تو همین دومین سونو فهمیدم دوقلوئن 🙃

سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

تبریک میگم گلم چقدر خوشحال شدم 

امیدوارم بزودی قلب خوشگلش رو ببینی

من تازه ۴روزه انتقال دادم خیلی دیر میگذره با اینکه سرکار میرم و بیشتر روز خونه نیستم اما بازم سخت میگذره 

منم مثل شما یه ربع بعدش رفتم دستشویی، الان پسرم روی پام خوابیده 😉😉😉😉😍😍😍😍 برو از جنین هات عذ ...

یعنی جنینا الان تو هستن؟آخه من دفعه قبل هم همینجوری شدم انتقالم منفی شد.

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

خداروشکر..خدا کنه انتقال منم بگیره

تبریک میگم گلم چقدر خوشحال شدم  امیدوارم بزودی قلب خوشگلش رو ببینی من تازه ۴روزه انتقال دادم ...

سلام شما اصلا استراحت نکردی؟

منم مثل شما یه ربع بعدش رفتم دستشویی، الان پسرم روی پام خوابیده 😉😉😉😉😍😍😍😍 برو از جنین هات عذ ...

منم روز ۴ انتقالمه فقط روز اول موندم هونه از فرداش رفتم سرکار روز ۳ هم مهمون داشتم

آخه به هیچ کس حتی مادرم نگفتم 

سرکار هم ۳ طبقه باید برم و بیام از شانس روز دوم انتقال که رفتم سرکار مجبور شدم ۳ بار پله ها رو بالا و پایین برم 

اما توکل بر خدا اگر بخواد بمونه حتما میمونه منم خیلی امید دارم

امیدوارم مثبت بشه 

منم روز ۴ انتقالمه فقط روز اول موندم هونه از فرداش رفتم سرکار روز ۳ هم مهمون داشتم آخه به هیچ کس حت ...

منم سوم انتقالمه..انشالله هردوتامون مامان بشیم

سلام خانمهای گل 

من امروز ساعت دو ، جنین هامو انتقال دادم ... بعدش اومدم روی کاناپه لابی بیمارستان دراز کشیدم😉 

احتمالا تا فردا صبح که پرواز دارم همین جا دراز کش بمونم🤭🤭

ممنون میشم هرکی کامنت منو خوند برام صلوات بفرسته که باردار شم😇😇

امیدوارم هممون همین امسال باردار شیم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊