2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادرشوهرم یه ساله فوت شده. خودش یه خواهر دوقلو داشته که سر زایمان فوت میشه. حالا هم مامان خودم، هم خواهرشوهرهام میگن همش دعا میکرده کاش ما بعدا دوقلو دار شیم 🤣

هر چند دوقلو زایی بیشتر به مادر ربط داره، یه سری رو میخوام اینجوری گول بزنم 😜

ببین تو بگو نه. دیگه بذار پشت سر هر چی میخوان بگن. مهم اینه که اعصاب ما به بازی گرفته نشه، بذار اعصا ...

بله درسته به هر حال دهنشونو نمیشه بست خدا بمن نی نی بده رو چشام میزارم بخدا انقد حسرت مادر شدن دارم که فک کنم اونموقع بفهمنم برام مهم نباشه خخخخخ

در اندک من تویی فراوان یارب..
من مادرشوهرم یه ساله فوت شده. خودش یه خواهر دوقلو داشته که سر زایمان فوت میشه. حالا هم مامان خودم، ه ...

من خانواده همسرم مهم نیست هرچی بگنم بیشتر رو فامیلای خودم حساسم که ندونن داداشم میگه خدا کنه دوقلو شه بچت میگم نه تحمل حرف فامیلارو ندارم هرچند خیلی ام دوست دارما ولی در نهایت اگه خدا صلاحمون رو توهرچیزی بزاره باید با کمال اشتیاق بپذیریم چون خدا باسمون خواسته 🥰

مبارک باشه استراحتت در چه حد بود

حقيقتش نتونستم خيلي زياد استراحت كنم 

فقط دو روز اول خوابيدن 

بعد چون به كسي نگفته بودم كه كمكم كنه مجبور شدم كارهاي خونه رو شروع كنم 

ولي كم كم 

وسطش هم استراحت كردم 

سعي كردم سنگين بلند نكنم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

دوستان من همش نگران ادرار بعد از انتقالم هستم ... مثانه ام در حد انفجار پر بود بعد از یکساعت استراحت انتقال سریع رفتم تخلیه کردم ... 

مشکلی پیش نمیاد بنظرتون؟؟؟🤔🤔🤔🤔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من مادرشوهرم یه ساله فوت شده. خودش یه خواهر دوقلو داشته که سر زایمان فوت میشه. حالا هم مامان خودم، ه ...

خدا مادر همسرتونم بیامرزه شک نکن که دعای ایشون بوده خدا هردوتا نی نی نازتو براتون حفظ کنه خیلی باحالو هیجان انگیزه دوقلو ست لباساشون و.... خدا حافظشون باشه ایشالله

دوستان من همش نگران آورد بعد از انتقالم هستم ... مثانه ام در حد انفجار پر بود بعد از یکساعت استراحت ...

نه 

همه همينن

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

دوستان من همش نگران آورد بعد از انتقالم هستم ... مثانه ام در حد انفجار پر بود بعد از یکساعت استراحت ...

نه عزیزم نگران نباش اینجا همه همینجوری گفتن که بعد انتقال سریع رفتن دستشویی جای نگرانی نیست ایشالله بزودی خبر مثبت شدنتو بگی

نه عزیزم نگران نباش اینجا همه همینجوری گفتن که بعد انتقال سریع رفتن دستشویی جای نگرانی نیست ایشالله ...

انشاله عزیزم... ممنون خیالم راحت شد

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام خانما حقیقتش یه سوالی ذهن منو درگیر کرده من دیدم اینجا اکثرا میگن که به خانواده ها و فامیلاشون ...

سلام عزیزم من که هم دایی خودم هم دایی شوهرم دوقلو دارن اگه خدا بخاد دوقلو بده بهونه دارم

می تونید بگید بعد از سال ها خدا بهم دوقلو داده که سوپرایزم کنه😉