2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خانما حقیقتش یه سوالی ذهن منو درگیر کرده من دیدم اینجا اکثرا میگن که به خانواده ها و فامیلاشون ...

دیوار حاشا بلنده گلم بزن زیرش مثلا خیلی با داروهای تحریک تخمک گذرای مثله لتروزول و کلومفینم دو قلو باردار میشن مثلا خواهر خودم با لتروزول دو قلو باردار شد. یا ی خانومی تو مرکز بود با قرص و دارو بدون میکرو ۳قلو باردار شده بود. بعضیا تخمدانشون سریع به داروها جواب میده و تعداد تخمکشون زیاد میشه

سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

وای خدایا شکرت خیلی خوشحالم برات 

مرسی خداجون   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به الان دیدم .چه خبر خوبی .به خدا اینقدر خوشحال شدم که.مبارکت باشه ۲تا گوگولیتو صحیح و سالم بغل ب ...

سلام بارانا جان خوبی گلم در چه حالی ؟

عزیزم یه سوال ابن سینا قرار بیام ایشالا 

میتونم ازمایشات روز دوم پریودی مثل ذخیره تخمدان و...رو شهر خودمون بدم؟قبول میکنن؟عکس رنگی چطور؟

پس یعنی با مصرف مکمل متیل فولات مشکل رفع میشه؟ 

شما اطلاع داری این مکمل وجودداره؟ توی مقاله در مورد خوردن اسیدفولیک گفته بودم البته با دقت نخوندم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم دارم 3 تا جهش هتروزیگوت هستم ...و بعد از توقف رشد جنین وسقط تازه ازمایش دادم همه رو با هم مینویس ...

قیمت ازمایش جهش ژن این قیمته یا با ازمایشات ایمنی و انعقادی کلا دو تومن میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره شاید به دکتر ایمنی بگی بنویسه ،ولی فکر کنم اون آزمایشات جهش ژنی رو باید متخصص خون بنویسه ،به زین ...

آها، باشه همینکارو میکنم.

اگه بخام رویان آزمایش بدم ب متخصص ژنتیک رویان میگم بنویسه. لیستش رو از زینب جون میگیرم و از متخصص رویان میخام ههه رو بنویسه

نازنین جان زنگ میزنم پاسخ گو نیستن عزیزم سر درمیاری تو من دیروزم دو تا لک صورتی دیدم امروز لک قهوه ا ...

ببخشید عزیزم الان دیدم پیامتو تو انتقال هستی ؟ ایشالا که خیره تا الان هرکی لک داشته مثبت شده ...باید به دکترت زنگ بزنی بعصی دکترا میگن شیاف بذاری واسپرین وقطع کنی 

سلام گلم آره رفتم. گفتم بعد پانکچر سرم مترونیدازول برام زدی گفت یکی از تخمکها آندومتریوم بوده. گویا ...

همین که تو برگه نوشته نرمال خیالت راحت باشه نرمال نیازی به دیدن عکس نیس

حالا میخای چیکار کنی با عارفی ادامه بدی؟

سلام من همدان هستم کسی از همدان هست که ای وی اف بخواد بکنه من میخوام برم پیش ربیعی کلینیک امید خواعش میکنم بهم کمک کنین من هیچ اطلاعی ندارم از ای وی اف استرس دارم میترسم چیکارکنم چی بخورم که امکان موفقیتش بره بالا تو روخدا فکرکنین خواهرتونم بهم کمک کنین

بچه ها کسی میدونه سیکل لانگ چطوریه؟ به من گفتند دو هفته بعد از شروع پریودم برم براش شروع میکرو. می ...

از سوم پریود ال دی میخوری تا کامل تموم بشه یه بسته قرص

از ۲۱ پریودی سینافکت میزنی پریود که شدی اول تا سوم پریود میری دکتر تا داروهای پانکچر رو شروع کنه