2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم گلم چقدر خوشحال شدم  امیدوارم بزودی قلب خوشگلش رو ببینی من تازه ۴روزه انتقال دادم ...

خيلي ممنون 

ان شاءالله 

آره براي منم خيلي سخت گذشته 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

حتما سرسوزن سرنگ کوتاه هست واقعیتش من سرنگ ۱۰ میلی گرفته بودم سرسوزنشو میزاشتم سر سرنگ کوچیکا میزدم ...

مرسی از راهنماییتون 

فردا برم سرنگ ۱۰ سی سی بخرم 

اخه محدودیت در محل زدن دارم 

خیلی پایین نمیزنم که نشستنی درد نگیره بالاخره حداقل روزی۵ یا ۶ ساعت باید بشینم

سلام خانما حقیقتش یه سوالی ذهن منو درگیر کرده من دیدم اینجا اکثرا میگن که به خانواده ها و فامیلاشون ...

من مامانم يه دايي دوقلو داشته كه همون موقع كه دنيا اومدن از بين رفتن 

من رو اونا حساب كردم كه بگم ارثيه 😂😂😂

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

انشاالله که خوش خبر باشی عزیزم چند انتقالی چندتا جنین

سلام عزیزم من رفتم سنو کرد برایه ۱۵ سیکل دو فاستون واز ۲۱ سیکل سینافکت داد واز سوم پری بعدی استرادیول وبازسینافکت رو ادامه بدم و۹و۱۰ سیکل بعدی مراجعه کنم چرا انقدر طولانی شماهم اونجوری انتقال داشتید کیا اینجورین اخه خیلی طولانی میشه که 

سلام داروخانه نادر زنگ بزن تو هفت حوض من دو سه تا دارم از قبل اگر پیدا نکردی بگو

مرسی عزیزم محبت داری

اتفاقا دکتر پویان گفت داروخانه نادر داره ولی دارن جابجا میشن داروخانه رو بستن ، جای جدیدش هم هنوز باز نکردن تلفن هم جواب نمیدن

از روبروی بیمارستان آپادانا پیدا کردیم آخر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله که دست دکتر علیرضایی خیره و خیلی زود همه ما خوشحال میشیم عزیزم 😍😍

سلام عزیزم سیکل انتقال شما چه جوریه من برایه ۱۵ سیکلم دوباستون واز بیستو یک سیکلم سینافکت و۹و۱۰ سیکل پری بعدی برم واسترادیولو شروع کنم از سومش سیکلم خیلی طولانیه برایه شما چه جوری بود

من مامانم يه دايي دوقلو داشته كه همون موقع كه دنيا اومدن از بين رفتن  من رو اونا حساب كردم كه ...

🤣🤣🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام من هم چنان پریود نشدم قرص استرادیول خورده بودم الان 7 روزه عقب انداختم چکارکنم خب😢

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام خانما حقیقتش یه سوالی ذهن منو درگیر کرده من دیدم اینجا اکثرا میگن که به خانواده ها و فامیلاشون ...

اینم شانس مایه 🤣🤣

حالا یه چیزی، علاوه بر آی وی اف قرص‌های تحریک تخمدان مثل کلومیفن هم منجر به دوقلویی میشن.

ولله من اگه ازم بپرسن ای وی اف کردین میگم نه. چون حوصله سوالهای بعدش رو ندارم که به قول خودشون کی مقصر بود (!) و چیکار کردین و پیش کدوم دکتر رفتین و حالا بخوام پروسه پانکچر و انتقال برای اینا توضیح بدم. کما اینکه خانوم برادرم ازم پرسید درمان کردین؟ گفتم نه. پشت سرم مهم نیست چی میگن. اگرم بگن چی شد دوقلو شد میگم خواست خدا بود دیگه. اینو نمی‌دونن هنوز 😀

البته من سال‌ها درگیر درس بودم و تازه یه ساله درسم تموم شده. یه نیمچه بهونه‌ای دارم.

اینم شانس مایه 🤣🤣 حالا یه چیزی، علاوه بر آی وی اف قرص‌های تحریک تخمدان مثل کلومیفن هم منجر به دوق ...

اره درسته ولی این قرصای کلومیفن و لترزول هم معمولا به خانمایی که مشکل تخمک گذاری دارن میدن دکترا بعد لامصب تمام بقول شما تقصیرا میوفته گردن ما غافل از اینکه اشکال از شوهراس😜😂😅

والا از دست این فکو فامیلا بخدا ایناهم یه معظلی شدن باسه ما

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم من رفتم سنو کرد برایه ۱۵ سیکل دو فاستون واز ۲۱ سیکل سینافکت داد واز سوم پری بعدی استرادیو ...

نه عزیزم من سیکلای انتقالم همیشه کوتاه بوده

شاید دکترت اینجوری صلاح دونسته

اره درسته ولی این قرصای کلومیفن و لترزول هم معمولا به خانمایی که مشکل تخمک گذاری دارن میدن دکترا بعد ...

ببین تو بگو نه. دیگه بذار پشت سر هر چی میخوان بگن. مهم اینه که اعصاب ما به بازی گرفته نشه، بذار اعصاب خودشون خط خطی شه و حرص بخورن چرا فلانی دروغ گفت 😜

منطقی نگاه کنیم آدمی که درک داره حتی اگه شک کنه، که میکنه، نمیاد بپرسه ivf کردی؟! خوب کرد، نکرد، به تو چه!