2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اهان. یعنی وقتی گفت شما کم نکردی؟ هنوز داری ۴ تا مصرف میکنی؟ هفته چندی الان؟ من چهار تا بودم بعد مث ...

من پنج هفته و ٤ روز رفتم گفت از سه تا بكن دوتا

ولي هنوز كم نكردم چون دكتر خودم نبود

و اكثرا ديدم از هفته قلب كم ميكنن

بچه ها فرق بیوپسی و تسه تو چیه؟  

عزیزم من مرکز پرسیده بودم گفتن بیوپسی و تسه یکیه که از ب ی ض ه کمی میبرن و نمونه برمیدارن ولی تسا فرق میکنه اونو با آمپول مخصوص از داخل نمونه برمیدارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااا مشکلتون چی بود ؟ چه کارایی براتون کرد؟ 

همسرم واریکوسل داره ولی موقع پانکچر بخاطر داروهای مکملی که همسرم خورده بود خوب شده بود نتیجه ی آزمایش اسپرمش. خودمم بخاطر سنم که ۳۶ ساله آی وی اف کردم. کار خاصی نکرد طبق همون روال معمولش بود. معمولا دفعه اول کار ویژه ای نمی کنند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
والا دکتر به منم گفت پنج هفته قبل از هر کاری باید بخوری ولی اگه خواستی قطع کنی بااااید حتما کم کم قط ...

همین دکتر عارفی بهت اینو گفته؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشاءالله التماس دعا دیگه بریدم بخدا

درکت میکنم اما چاره چیه ؟ منم هروقت خسته میشم به ته خط میرسم یه چند ماه به خودم استراحت میدم تا به خودم بیام ... میام اینجا میبینم دوستانم چقد دارن تلاش میکنن باوجود همه سختی ها عذاب ها پیگیرن وشکرخدا نتیجه مبگیرن برام قوت قلب میشه .مطمئنم شما هم بزودی خبر بارداریتو میدی یه انرژی مثبت برا من میشی

بچه ها فرق بیوپسی و تسه تو چیه؟  

گلم بیوپسی به نمونه برداری میگن یا با جراحی یا با یه نوع سرنگ مخصوص از نمونه مورد نظر برمیدارن که سرنگ اکثرا برای س ی ن ه خانم هاس

تسه هم واسه اقایون هست  که اونم یا میکروتسه انجام میدن اگه هورمون FSH افزایش پیدا کنه از روش میکروتسه انجام میدن یعنی برش میدن از داخل نمونه گیری میکنن

سلام عزیزم، خوبی؟ فکر نکنم مشکلی پیش بیاد  باز اگر از دوستان کسی اطلاعات موثق داره ممنون میشم ...

ممنون گلم خوبم خداروشکر ....مرسی عزیزم از اینکه باحوصله جواب سوالاتمونو میدی ان شاالله خدا به تو خانواده عزیزت سلامتی بده وشادی همیشگی😍😍🥰🥰😘😘

عزیزم نمیتونم بگم درکت میکنم چون من با ۲ بار انتقال و ۳ پانکچر بریدم ولی مطمئنم که شرایط خیلی سختی ر ...

قربونت دلم .مرسی عزیزم والا دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه که.اینبار میخوام با دکتر علیرضایی پیش برم انشالله نتیجه بگیرم اگر نگرفتم دفعه بعدی با دکتر نصر میرم جلو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بسته

کاش میشد اگر لازمت نمیشه بفروشیش اگر تاریخ انقضا داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خانوما يه سوال

من ديروز رفتم تشييع جنازه دوستم يه كوچولو گريه كردم الانم توي هفته 12هستم ولي از ديروز تاحالا تخمدون راستم يه دفعه يه سوزش بدي حس مي كنم دوباره خوب ميشم 

بچه ام رو هم اصلا حسش نمي كنم 

يعني اتفاقي افتاده چيكاركنم

توروخدا راهنماييم كنيد

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم
سلام دوستان  ضربان بالای قلب برای جنین ضرر داره ؟ فشارم بالا نیست ولی ضربان قلبم بالاست نمیدون ...

سلام عزیزم، تو بارداری ضربان قلب بالا میره طبیعیه نگران نباش

من جدیدا نگرفتم ولی دوماه پیش 100-105 بودم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...