2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

وای چقدر هیجان انگیز. تبریک می‌گم بهت 

خیلی جالبه. یعنی اولش یک ضربان قلب دیده شد و بعد دو تا شدن؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بله الان جوابش گرفتم خداروشکر شده بود ۱۰۰۴ . @زینبی_بابا        &n ...

خداروشکر دیشب کلا توی خواب به فکر بتای شما بودم خیلی مبارکه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شوره جان رژیم غذایی رو تا چند روز رعایت کردی؟ 

من هم قبل از تخمک کشی رعایت میکردم  و بعد از تخمک کشی تا هفته رژیم حفظ کرده بودم خودت متوجه میشی حالت داره بهتر میشه شیکمم کوچیکتر شده بود 

خدایا شکرت
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

واااااای خداااای من ....ماشااللههههههه دارچین جون مدیونی اگر برام دعا نکنی سر نمازهات که خدا نصیب منم کنه زهراهستم

سلام عزیزم من فقط میدونم اینوفولیک ترکیبی از فولیک اسید و اینوزیتول هست  که فولیک اسید برای جل ...

ممنون گلم

باز درمانمو شروع کردم اگه خدا بخاد

حالا هی مزاحم شما میشم🙈🙈🙈

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من تا الان فک میکردم تقویتیه!!!

آره گلم تقویتیه 

ولی من مشکلم نازکی رحمه ک اونم انگار از کمبود بعضی ویتامیناو نداشتن تخمک گذاری و پلی کیستیک بوجود میاد ک ب احتمال زیاد دکترم واسه همین بهم داده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
32 سالمه ممنون عزیزم آره راه سختیه این میشه سومین سقطم  و حس خیلی خیلی خیلی بدیه

خیلی متاسفم عزیزم صبور باش امیدوارم بتونن مشکل رو پیدا کنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی قدیمیه قبول نمیکنن ننوشت دکتر هم ازاده تو مراکز 

مگه به خودش زحمت میده درجریانی که 

من که مشکل ندارم  

عزيزم ممكنه درخواست دوستي منو قبول كنيد 🙏🙏🏼

قبول کردم عزیزم