2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
منم هایپر شدم ولی خیلی حالت تهوع داشتم فقط دوغ شور میخوردم غذا هم خیلی کم ... بیشتر آمپولا خوبم کردن ...

مرسی عزیزم😍

ادرارم که والا از قبلش خیلی برقرار تر شده انگار یه پانکچر نیاز داشت😂

راستش از هر لحاظ خوبم اما حس میکنم یکم شکمم ورم داره مطمئن نیستم حالا فردا مامانمو میبینم اون خیلی رو شکم حساسه اگه بزرگ شده باشه فوری میگه😅

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط رژیم غذایی داشتم شیر سویا و مرغ و دوغ دائم میخوردم تخم مرغ تهش روزی دو تا 🙄 نمی تونستم زیاد ...

شوره جان رژیم غذایی رو تا چند روز رعایت کردی؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

ای ول حق داری توی شوک باشی ولی خیلی دوقلویی شیرینه .انشالله صحیح و سالم بیان بغلت .چه حالی بکنی با دوقلوها

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام

بعد پانکچر و انتقال منفی. پریود بعدی عقب میوفته.؟

ماه پیش پانکچر و انتقال داشتم و منفی شد. و بعد قطع پروژسترون پریود شدم. ولی این ماه بعد 37روز هنوز پریود نشدم

یه صلوات مهمونم کنید
همون اوایل رفتمم گفت ساک نیس ، بتا دادم دیدم داره میاد پایین

خب ایشالله که فردا منفی میشه

گفتم نکنه خدای نکرد بقایا باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خب ایشالله که فردا منفی میشه گفتم نکنه خدای نکرد بقایا باشه

ایشالا منفی شه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
به من بعد خراش آزیترومایسین داد ببین داری جاش بخور

من روز دوم پریودی برام خراش داده

اکثرا ماه قبل انتقال تو پاکی خراش میدن واسه من تو پری انجام داد و همین ماه هم میخواد انتقال بده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️