2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
مبارک باشه گلم،بسلامتی انشاله بگذره این دوران خوش من وشما با هم بودیم،برا منم دعا کن،بی بی زده بودی ...

قربونت بشم باور کن اون لحظه که بهم گفتن مثبتی تک تک خانمای این جا اومدن تو ذهنم ، برای همه دعا کردم انشاالله به زودی بهترین ها براشون اتفاق بیوفته 

من هفته اول خیلی دل درد داشتم که حتی دستم و نمی تونستم بزارم رو دلم ولی هفته دوم خیلی کم شد که همین منو خیلی نگران کرد

زینبی جان من سرفه شدید و خلط دارم. خلط رو از اول تقربا داشتم سرفه هم کم و بیش داشتم. الان مدتیه که ه ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 

ببین آره استفاده کن، چون همین تنگی نفس هم سچوریشن رو کم میکنه، حتی اگر کرونا نباشه 

نهایت یکی دو بار استفاده کردن خطری نداره گلم، تا ان شاالله اون متخصص هم برسه

یه راه دیگه هم اینه ویزیت آنلاین بشی تو این اپلیکیشن ها

رلستی مشایخی هم تو پیج اینستاگرامش جواب میده اگر باز هم نتونستی کمک گیر بیاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت ممنون خدا قسمت شما و همه عزیزان چشم انتظار بکنه انشاالله به حق حضرت فاطمه  عدد پایین نی ...

نه عزیزم انشالله که همه چی برات عالی سپری میشه عددم خوبه چرا بد باشه خوشحال باش انرژی مثبت داشته باش و به چیزای خوب فکر کن انشالله هشت ماه دیگه بغلته🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربونت بشم باور کن اون لحظه که بهم گفتن مثبتی تک تک خانمای این جا اومدن تو ذهنم ، برای همه دعا کردم ...

مبارک باشه عزیزم ،به سلامتی بغلش کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی از دلگرمی که میدی عزیزم 

امید بخدا باشه عزیزم باور کن من دیشب گریه میکردم به مامانم می‌گفتم من نمیخوام برم آزمایش بدم اصلا جراتشو نداشتم ولی یکم مادرم و همسرم صحبت کردن ،گفتن بسپار به خدا اگ صلاحت باشه بهت میده اگرم که نه که دیگه مصلحت بوده  

صبح که میرفتم دائما با خودم می گفتم خدایا چنان کن سرانجام کار ...

بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

مبارک، تا حالا گفته بودن یکی هست؟ بتات چند بود؟ منم خیلی استرس دوقلوی دارم 

سلام دخترا خوبین  یه روزایی بود که منم فقط با این سایت بود روزای سختی بود دکتر دارو هووووو ام ...

ای جانم🥺🥺🥺خدا بهت ببخشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
امید بخدا باشه عزیزم باور کن من دیشب گریه میکردم به مامانم می‌گفتم من نمیخوام برم آزمایش بدم اصلا جر ...

مرسی عزیزم ،من از همون اول همه چی رو سپردم دست خدا که خیلی هم کمکم کرد داخل این سیکل ،من اصلا امیدی به تشکیل جنین هم نداشتم ،ولی خدا رو شکر تشکیل شد ،ولی وقتی به همسرم فکر میکنم و سختی هایی که کشیدیم ،جیگرم آتیش میگیره ،مسیر دور ،شرایط کرونا و هزینه هایی که با بدبختی جور شد ،همه و همه میاد جلوی چشمم ،ولی باید تمام سعیم رو بکنم که باهاش کنار بیام

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت بشم باور کن اون لحظه که بهم گفتن مثبتی تک تک خانمای این جا اومدن تو ذهنم ، برای همه دعا کردم ...

مبارک باشه عزیزم بسلامتی دوران بارداریتو بگذرونی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا