2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
انشالله امبولی نباشه😭 کوچولوم رفته پیش خدا ، سقط شد تو پنج هفته ، واسه دلخوشی گذاشتم🥺

آخییی.ببخشید، نمیدونستم😔😔ای وای از این دردها و غصه ها.انشاالله زوده زود خدا بهت یه نی نی دوست داشتنی و سالم میده. دردت هم انشاالله آمبولی نیست. 

آخییی.ببخشید، نمیدونستم😔😔ای وای از این دردها و غصه ها.انشاالله زوده زود خدا بهت یه نی نی دوست داشت ...

مرسی عزیزم انشالله🧡🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساغولاسان عزیزمی 😉😘 آره عزیزم اگه همچنان این حسو داشتم نمیتونستم وارد سیکل بشم.  ولی به نظر ...

ممنونم عزیزم شمام سلامت باشی. اره واقعایکم کار سختیه ازطرفیم دکترم تومشهداصرار داره زودترانتقالش بدم. منم میگم سه ماه تکمیل شه بازبرم ازمایش تیروییدم ببینم بهتر شده؟ بعدانتقال بدم. خخخ یعنی دونفره حل میشه؟؟ وای اره قربون نی نی هابرم مخصوصا بچه های ما که گلدن بی بی هستن ونورچشمی خاص

عزیزم من میخوام جنینام رو از گیلان ببرم مرکز مام تو تهران باهاشون هماهنگ کردم  مرکز مام تانک ...

بیشتر توضیح میدی عزیزم. با هر دو مرکز چطور هماهنگ کردی برای انتقال؟

خدایا شکرت
آره منم خیلی دوست داشتم اولین بار سیکل طبیعی برام درنظر بگیره ولی خب استرادیول داد منم که دیگه گفتم ...

اره منم میگم بهش ببینم نظرش چیه 

کلا همه  مشکلاتو  که دلیلشو دنبال کنی یه ردی از استروژن هست مث پولیپ و فیبروم و حتی اندومتریوز همه رو میگن پاسخ بدن به استروژن زیاد 

ایشالا همه به زودی نی نی دار بشیم ازین همه قرص و آمپول راحت بشیم‌

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
برو پیش دکتر طرازی عزیزم . مطمئنم خوشت میاد و خیلی خوبه . همه جوانب رو در نظر میگیره . من یه بار پیش ...

اخه من جنین هام بیمارستان بهمنه میگن الان تو کرونا انتقال نمیدن جنین هارو خطرناکه گفتم برم پیش فروتن انتقال بده برام

آره گلم حتما انتقال بده  جنین ها به این نازی، به این خوبی😍😍😍 عزیزم چرت گفته خوب نیستن مگه ...

خودمم موندم همینطوری گفتم یعنی از ۹ تااااا جنین یدونه اش خوب نیست ک من انتقال بدم اخه انصافشون کجا رفته مگه پانکچر به همین راحتیه اخه نامردا، میرم پیش دکتر فروتن بیمارستان بهمن انتقال میدم 

اره منم میگم بهش ببینم نظرش چیه  کلا همه  مشکلاتو  که دلیلشو دنبال کنی یه ردی از است ...

توروخدااسم فیبروم واندومتریوزنیاریدبشدت من دیگه بعدعمل مامانم میترسم. خداکنه بزودی همه مامان شیم

فقط مشکل دفع داری یا اینکه علایم هایپری هم داری ؟ اگر خوب نشدی برو دکتر حتما

از اتاق عمل که آوردنم گفتن هایپر شدی

الان شکمم گنده شده ادرارم قهوه ای🤦‍♀️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مرسی عزیزم😘😘 چرا نباید تکون بدیم؟

خواهش گلم ،نمیدونم ولی یه بار زینبی بابا گفت که نباید تکون بدیم ،تزریقات هم که رفتم گفت که این آمپولها حساسن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...