2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم خوب چه فرقی داره اینجوری؟ یعنی دکترای دیگه ممکنه تخمک رو نتونن برداشت کنن و دکتر نصر می ...

نه دکتر نصر تا قبل کرونا گویا خودش همه ویزیتاشو و کارای مریضا رو انجام میداده

از زمان کرونا حالا اونم حتما دلایل خودشو داره

کارشو کمتر کرده فقط میاد اتاق عمل و میره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
واقعا؟ یعنی اونقدری بزرگ نیست که عمل کنن؟؟؟

نه بابا نهایت یه ماه ال دی میخوری

ولی درکنارش حتما عسل و سیاهدانه

دمنوش

پیاز زرد بپز آبش رو بخور

شکمت رو ماساژ بده با روغن سیاهدانه

پیاده روی کن

با یه شال پشمی شکمت رو ببند

نمک دریا بگیر داغ کن بریز تو کیسه بذار رو شکمت

با این کارا انشالله یه ماهه حل میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه رفتم تو سیکل ای وی اف کار فشارکی چطوره؟ بنظر من یکم هول هولکی هس ولی خوبه

ببین خیلی مثبتیاش بالاست

درسته سرش خیلی شلوغه وتند تند میبینه ولی عالیه

انشاالله که منو تو هم پیشش جواب بگیریم

@زینبی_بابا   سلام خوبی عزیزم دکتر گفته روزی ۳ تا آمپول سینال آف بزنم عصرها الان ۳ تاشو با هم بزنم یا فاصله بندازم بینشون ؟ اگه باید فاصله بندازم چقدر ؟

بعد با چه سرنگی تزریق کنم عزیزم ؟

نحوه ی تزریقش چطوریه ؟ یه پودر تو جعبه هست کلا بعد باید آب مقطرش رو خودم بخرم؟ سرنگ انسولین بگیرم خوبه ؟ چطوری با هم ترکیبشون کنم ؟ 

نه بابا نهایت یه ماه ال دی میخوری ولی درکنارش حتما عسل و سیاهدانه دمنوش پیاز زرد بپز آبش رو بخور ...

حتما گلم  دست گلت درد نکنه ,از فردا شروع میکنم میخورم خدا کنه رفع بشه مرسی خانمی 😘😘

@زینبی_بابا    

سلام گلم ..دوستم هفته پیش موعدش بود و فهمید حامله است و چون قبلا دوبار حاملگی پوچ داشته دکتر گفته زودتر سونو کنه یعنی جند روز بعد از ازمایس بتا ...الان سونو کرد و دکتر گفته فقط یه ساک کوچولو دیدم باید دوباره ازمایش بتا بدی....مگه الان زود نیست برای دیدن جنین؟....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلما جون انشااله شنبه با خبرای خوب میای. بی بی چک هم زده بودی؟

قربونت عزیزم توکل به خدا

بله روز ۱۳ زدم مثبت شد حالا نمیگم خیلی پررنگ بود ولی هاله هم نبود واضح مشخص بود گفتم برم آزمایش کمتر از ۳۰۰ نیست که فرداش رفتم ۵۱ بود تا الانم دیگه نزدم حالا شنبه میرم آزمایش میدم.

خدایا شکرت
من روز سوم چهارم پنجم دوتا بود ششم هفتم هشتم سه تا نهم دهم و یازدهم ۴تا که امروز که سونو شدم گفت ...

مگه باید آزمایش پروژسترون هم بدیم؟ اون برای چیه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم خیلی ممنون توخبی؟ یاشاسین تبریزقیزی. 😁😁😛😍یاددارماا.  وای اره میبینی ایشالله حتم ...

ساغولاسان عزیزمی 😉😘

آره عزیزم اگه همچنان این حسو داشتم نمیتونستم وارد سیکل بشم.  ولی به نظر من نذار زیاد عقب بیفته با چند ماه فاصله افتادن فقط زمان از دستمون میره البته حس و حال خودتم خیلی مهمه ها ببین دلت چی میگه. فکر کردن به سیسمونی و دستا و لپ های نرم نینی و شیرینی هاش باعث قوت قلبمه.نگران دونفره بودنتم نباش اونم حل میشه😉😉

منم روز دوم رفتم دارو داده گفت ده دوازده روز بعدش برم

ان شاالله به سلامتی عزیزم.. فکر کنم هم دوره زیاد داریم😉