2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام به همگی تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن و با شریک کردن ما تو شادیشون بهمون قوت قلب دادن من ...

عزیزم

انشالله که ۴تا جنین تپل و مپل برات تشکیل میشه و به زودی تو دل مامانشون جا خوش میکنن

اگه قابل باشم دعا میکنم واست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرا بووم خودمم موندم واقعا چرا ایقد خرج شد تیکه تیکه همشم داروها شد 

من که اصلا امارش دستم نیست چقدر پول دادم ولی میدونم انتقالم خیلی کمتر از اینا شد حالا شاید سرم ای وی ای جی خیلی گرونه که من اونو نداشتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ديروز ازمايشم منفي بود منم همونجا داروهامو قطع كردم

ای وای عزیزم 

انشالله دفعه بعد حتما مثبت میشی شک نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانما کسی در رابطه با تانک حمل جنین اطلاعات داره؟؟ من مرکزم کلینیک مهزیار اهوازه 

عزیزم من میخوام جنینام رو از گیلان ببرم مرکز مام تو تهران

باهاشون هماهنگ کردم 

مرکز مام تانک ازت میده فقط کارت ملی رو نگه میداره 

میبری جنینات رو میذارن توش میبری تحویل میدی

سلام به همه🍀🍀 ماشاءالله چه قدر جواب مثبتي داشتيم اين چند وقت منم امروز آزمايش اولم مثبت شد خدارو ...

مبارکه عزیزم انشالله تا ته بارداری به سلامتی بگذرونی و نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من میخوام جنینام رو از گیلان ببرم مرکز مام تو تهران باهاشون هماهنگ کردم  مرکز مام تانک ...

عزیزم هزینه اش چطوره؟؟ منم میخوام جنین هامو از تهران بیارم کرمانشاه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانم ها روز ٥-٦ بعد انتقال حالت پريودي طبيعيه يا خدايي نكرده نشونه بديه ؟

طبیعیه عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم هزینه اش چطوره؟؟ منم میخوام جنین هامو از تهران بیارم کرمانشاه

شما باید تانکتون رو از مرکزی که تو کرمانشاه میخواین جنینا رو ببرین تحویل بگیرین

میرین صحبت میکنین تانک رو بهتون میدن و پولی هم ازین جهت دریافت نمیکنن

من میخوام ببرم تهران جنینام رو pgs کنم جنین سالم انتقال بدم

هزینه pgs و انتقال جنین به رحم و یه هزینه فریزم باید بدم

که پرسیدم گفتن به ازای هر نی جنین ۱۲۰ هزارتومن میشه

شما باید تانکتون رو از مرکزی که تو کرمانشاه میخواین جنینا رو ببرین تحویل بگیرین میرین صحبت میکنین ت ...

ببخشید شما جنین هاتون کدوم مرکز گیلان هستش؟

سلام عزیزم  یعنی یه مرحله قبل از کامپکشن یعنی میخواد مرحله فشرده شدن اتفاق بیفته😉 از مراحل ر ...

من جنینم زده تو برگه پری کامپکت پس چرا سهیلا عارفی میگه خوب نیست 😭😭 یعنی رشد نمیکنه ؟ یعنی شانس انتقال ندارم؟

عزیزم لیست کامل داروهاتو بگو، نگران نباش درکت میکنم  ان شاالله لک لانه گزینی هست

سلام زینب جون دوتا سوال داشتم

من حین انتقال بهم سرم اینترالیپید زدن الان که مثبت شدم فکر کنم بازم باید بزنم اگه نزنم مشکلی پیش میاد؟

دوم اینکه چرا عدد تیتر بتا برا بعضی ها خیلی پایین هست ؟

ممنون که وقت میزاری جواب میدی خواهری ان شاءالله خیر ببینی عزیزم

خدایا شکرت