2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
زینب جون این همه استرس کشیدم  گریه کردم رفتم زیر سرم اخر معلوم شد آزمایشگاه اشتباه کرده ۲۴ هزار ...

خداراصدهزار مرتبه شکر عزیزم

بارداری خوبی داشته باشی گلم

چندتا انتقال داده بودی

پیش کدوم دکتر

سلام دوستان من هایپر شدم از دوشنبه صبح که پانکچر شدم تا الان اصلا شکمم کار نکرده دیگه دارم نگران میش ...

تورو خدا اگه کسی میدونه جواب بده😥😥😥😥

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دکتر فقط این دوتا آزمایشگاه رو میگه برین منم باید ببینم کی میرم واسه آزمایش به احتمال زیاد ۴میا ...

آره اول راهم پیش دکتر فشارکی تخمک کشی کردی؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بابا من ک فک نمیکردم  انقدر بگه بی کیفیته خودم دل بسته بودم به این یدونه نی ،  دکتر عارفی ...

برو پیش دکتر طرازی عزیزم . مطمئنم خوشت میاد و خیلی خوبه . همه جوانب رو در نظر میگیره . من یه بار پیش عارفی ویزیت شدم اصلا خوشم نیومده بود . چطوری میتونه این همه جنین و بگه خوب نیست پس من اگه پیشش ادامه میدادم چی میخواست بگه بهم😄 خیلی جنین هات خوبن

تورو خدا اگه کسی میدونه جواب بده😥😥😥😥

عزیزم من نمیدونم نگران کننده ست یا نه ؟شربت لاکسی ژل هم خوردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جون این همه استرس کشیدم  گریه کردم رفتم زیر سرم اخر معلوم شد آزمایشگاه اشتباه کرده ۲۴ هزار ...

آخه این چه اشتباهیه؟ واقعا که. دور از جونت آدم میره اون دنیا. خدارو شکر که بخیر گذشته عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم من تو مرکز تخمک کشی کردم بعد اونجا خیلی از خانما رو دیدم که پیش فشارکی جواب گرفتن

چند تا سنو باید برم تقریبا؟

انشاالله همو میبینیم اگه شد خخ

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم من نمیدونم نگران کننده ست یا نه ؟شربت لاکسی ژل هم خوردی ؟

آره بعد هر وعده یه قاشق میخوردم امروز زنگ زدم کلینیک گفت سه قاشق بخور ولی تاثیری نداشت قرص روغن کرچک گرفتم سرخود خوردم اونم اثر نزاشت

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
به مرکزتون زنگ بزنید تا بهتون بگن چه دارویی بگیرید شربت لاکسی ژل هم خوبه ولی بازم بپرسید

صبح زنگ زدم گفت انجیر و روغن زیتون واز اینجور چیزا بخور

شربت میخوردم الان مقدارشو گفت سه برابر کنم ولی تاثیر نزاشت

الانم که تعطیلن