2777
2789
عنوان

من زنده ام

63 بازدید | 13 پست

من زنده ام ولی فرقه بین زنده بودن با زندگی کردن 

بین لذت بردن و زجر کشیدن 

بین داشتن و نداشتن 

حالم بده چرا من اینقدر تنهام 

شمام همین جوری هستین یا فقط من بدبختم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینمولی چه میشه کردفقط باید خودتو بزنی به دنده دیوونگی الکی خوش باشی

دقیقا یه بار همچین چیزیو خودم به کسی گفتم و روش زندگیم بود ولی از یه جایی به بعد آدم واقعا نمیکشه

چون حالم بده همیشه ناراحتم غمیگنم هیچ آدم خوبی دور و برم نیست که بهش تکیه کنم

درک میکنم ،

ولی خوب ،اول اگه به خودمون تکیه کنیم ،جوونمون ساقه میده ،رشد میکنه میره یجای دیگه ،اونوقت شرایط عوض میشه 🫂🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

دقیقا یه بار همچین چیزیو خودم به کسی گفتم و روش زندگیم بود ولی از یه جایی به بعد آدم واقعا نمیکشه

درکت میکنم

ولی اینو بدون این دنیای مزخرف هیچ وقت به ساز ماها نمیرقصه تنها جوری که میشه تحملش کرد اینه که باهاش کنار بیای چون اگه نیای نابودت میکنه..

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

راست میگی منم باید بلد شم بسازم

آره🥲

سعی کن خودتو به دلخوشیای کوچیک عادت بدی مثل بچگیامون که با یه خوراکی که دوست داشتیم کلی خوشحال میشدیم یا فیلمو انیمیشن مورد علاقمون کم کم عادت میکنی که با هرچیزی که میبینی ذوق کنی بهت قول میدم حالت خوب میشه یا یه هدف برای خودت بزار مثل ورزش کردن یا درس خوندن یا بافتنی... کلی کار

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»