2777
2789
عنوان

جاری م روانی م کرده

980 بازدید | 63 پست

یه پسر داره ده سالشه هر چی خونه این و اون ببینه می خواد ببره 

به بهانه های مختلف 

ولی خونه اونا رفتنی حتی نمیذاره دخترم از اسباب بازی هاش استفاده کنه چه برسه بردن 

حالا ماه پیش یه رباط دید خونه ما 

اونم می گرده من گذاشتت بودم تو کمد مخفی تخت ش 

دیده بود گریه که من ببرم این مگه دخترت فلان ه 

من همونجا گفتم چون گرون هم خریدم گفتم مگه به دختر پسر ربطی داره نذاشتم ببره 

بعد یه دستگاه سفالگری داره دخترم اونو دید خواست ببره من گفتم نه 

حالا جاری م امشب زنگ زد که پسرم میگه از مدرسه گفتن سفالگری بیارید درست کنید 

می دونم که دروغ میگه چون مدرسه همچین چیزی نمیگه 

منم گفتم سیمش گم شده روشن نمیشه 

دوباره دوساعت بعد زنگ زده شارژر بهش نمی خوره گفتم نه 

بعد زنگ زده دوباره یه ساعت بعد عیب نداره میام ببرم 😕

فقط هدف بردن ه انگار 

بعد دیگه زنگ نزد 

شوهرم اومد فهمیدم برادرشوهرم دعوا ش کرده که به جا تربیت بچه که هر چی دید نخواد خودت هم مثل اون شدی و از کی تا حالا مدرسه سفالگری می خواد و میرم مدرسه و اینا 

شمام اجازه نده 

دیگه نمیبرن

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری چقدر رو اعصاب منم اعصابم خرد شد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دست کندن داشتن مادر بچه جالبه

دیدی بچت گریه میکنه یا قانعش میکنی یا براش میخری یعنی چی بده ببریم

وسط خیابون هم لابد میخوای از دست مردم چیزی دیدی بگیری بگی بده ببریم

خفت گیری مگه؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر این اخلاق میتونه رو اعصاب بقیه باشه ربطی به جاری و فلان هم نداره هرکسی باشه میتونه آدمو دیوونه کنه

همینطور به نه گفتنت ادانه بده

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

باز خوبه برادر شوهرت فهمش بالاس

شمام به دخترت یاد بده هر کی وسایلاش خاس ببره نه بگه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

حتی اگه گفت موضوع مرگ و‌ زندگیه نده.

بگو بچه ی من هم تعلق خاطر داره به وسایلش مثل پسر خودت.

دوست ندارم به روان بچم بازی کنم که بچه ی شما خوشحال باشه.

اگه برات مهمه بخر براش. 

نه خودشون منطق دارن نه بچه هاشون تربیت.

واسه همینه میگن اول خودتون تربیت بشید بعد تولید مثل کنید.