2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684423 پست
یعنی من برم همین جنین هارو انتقال بدم؟ نظرت اینه؟

آره گلم حتما انتقال بده 

جنین ها به این نازی، به این خوبی😍😍😍

عزیزم چرت گفته خوب نیستن

مگه جونت رو از سر راه آوردی با هر دکتر جدید یه پانکچر داشته باشی

عزیزم اصلا بحث امیدوار کردنت نیست، من دارم حرص میخورم چرا واقعیت رو نگفته!!!! 

چرا الکی گفته خوب نیستن!!!!! 😤😤😤😤

آره بعد هر وعده یه قاشق میخوردم امروز زنگ زدم کلینیک گفت سه قاشق بخور ولی تاثیری نداشت قرص روغن کرچک ...

فقط مشکل دفع داری یا اینکه علایم هایپری هم داری ؟ اگر خوب نشدی برو دکتر حتما

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این دوتا هم اهدایی بودن.نمیدونم بخدا اصلا چیکار کنم ولی با تیم کلانتر و احمدی ادامه نمیدم.خیلی دل ...

راست میگه به خدا واقعا راه دورسخته

بازم اقدام کن وانتقال بده چون میگن مثبتی تو تکراره

این سری خراش هم داده بودی درسته؟؟

سلام خانما یه سوال داشتم چه موقع بارداری پوچ میشه؟

سلام عزیزم ما حتی پوچم نشدیم.انشاله که برات پیش نیاد ولی فک کنم وقتی فقط ساک تشکیل شده باشه و جنین رشد نکنه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
راست میگه به خدا واقعا راه دورسخته بازم اقدام کن وانتقال بده چون میگن مثبتی تو تکراره این سری خراش ...

قرار بود هیسترو و خراش بدم وقتی هیسترو میشم انگار پولیپ داشتم خود کلانتری گف چیزی فراتر از خراش دادن که پولیپا برداشتیم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
دوتا عزیزم انشاالله همچنین خودت عزیزم

عزیزم وقتی نگاه معصوم بچه هاتونا میبینید منم دعا کنید بخدا فقط خدا یه دختر بهم بده حس قشنگ مادر بودنو بفهمم

آدم میمونه به خدا چندتا جنین گذاشتی

۲تا بلاست.شوهرم میگه مطمئنی جنینا انتقال دادن به رحمت ننداختن رو زمین میگه با درصد هوشیاری این پرسنل احتمالاموزاییکا مرکز باردار میشن..خخخخخ

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 تهوع خیلی سخته  ان شاالله که محو بشن، یا اگر نشدن بی آزار باشن😉😉😉

سلام عزیز جان

من سه شنبه هفته پیش که لک بینی داشتم مرکز گفت آسپرین رو قطع کن ولی آنوکسا رو بزن از طرفی روزی دوتا آمپول تو یه سرنگ داشتم که شب میزدم یه شیاف هم صبح که اونم گفتن یه شیاف وقت خواب اضافه کن حالا یه هفته گذشته دوباره آسپرین رو شروع کنم البته اینم بگم آسپرین که استفاده میکنم خونم خیلی رقیق میشه طوری که وقتی آمپول میزنم همینطور شره میکنه.بعد اون شیاف اضافه رو هم دیگه استفاده نکنم

خدایا شکرت
من ساک بارداریم رفتم خداروشکر تشکیل شده بود فقط استرس دارم پوچ باشه

به نظرم وقتی خدا براتون خواسته خودشم مراقبشه بیشتر از خودشما بسپار به خودش .من که مادر نشدن ولی میگن  که خدا هزار باربیشتر مهربون تر از مادر ادم

نه عزیزم ازبین نرفتن هنوز میخاستن یکیشو دوباره ۵روزه فریز کنن من گفتم انتقال بدین اونجا یکی هم مثل م ...

آره منم مام ميرم و ميدونم همرو ٥ روزه ميكنن من ١٠ تا جنين دارم ترسم از اينه كه ٥ روزه شن و از بين برن توكل بر خدا. ممنونم از راهنماييت دعا كن همه به خاسته دلشون برسن ❤️

سلام عزیزم شما هم مرکز اصفهان تحت درمانید؟؟بار اولتونه؟؟مشکلتون چیه؟؟ببخشید انقد سوال میپرسم

من پیش فشارکی میرم.اولین بارم

شوهرم مورفولوژی مشکل سه درصد سالمه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون