2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من وقت ویزیت گرفتم با نصر ۱۹ اسفند داد بهم خیلی وقتاش طولانیه

عزیزم خود دکترنصر ویزیت نمیکنه اون یکی دکترا ویزیت میکنن شماهم ازاون یکی دکترا وقت بگیرین زودتر کارتون راه میفته.تخمک کشی وانتقال رو بگین دکترنصرانجام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای ارامش دلت و سلامتی خودت و نی نیهای نازنینت برات ایت الکرسی خوندم ایشالا که بهترینها برات ...

سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم ازت دوست گلم انشالله بزودی زودمامان شی, راستی رفتی سونو؟ فولیکولات چندتان؟ برات درخواست دادم دیگه اون اکانت استفاده نمیکنم برگشتم

بهتر ک نمیشه گفت از اینورم شوهرم گف من پامو تو دکترا نمیزارم دیگه طوری بود گفت اصلا برمیگردیم شهرمون ...

راضی میشه گلم الان اصلا حرفشو نزن فعلا بزار ی چند وقتی ارامش داشته باشین بعد خودش کم کم نرم میشه بخدا منم شوهرمو کشون کشون میاوردم گاهی التماس گاهی گریه گاهی دعوا. همش میگفت من اصلا بچه نخوام باید کیو ببینم خسته شدم ولش کن منم گاهی کم میاوردما ولی تهش میدیدم چاره ای جز ای وی اف ندارم مجبور بودم راضیش کنم. از کدوم شهر میای؟ شهر خودتون دکتر خوب نداره؟ من شوهرم اصلا راضی نبود شهر خودمون انجام بدیم میگفت یکی میبینه میشناستمون 

سلام مهربون جون خوبی؟ پستتو دیدم یاد خودم افتادم پریود که شدم نمیخواستم برم تو سیکل انتقال نمیدونم چ ...

سلام عزیزم خیلی ممنون توخبی؟ یاشاسین تبریزقیزی. 😁😁😛😍یاددارماا. 

وای اره میبینی ایشالله حتمامامان میشی خخخ منم حساب کردم اگربهمن برم میوفته ابان ماه, اصلا انگار به دلم افتاده میگیره ودلم واسه دونفره هام باهمسرم تنگ میشه, امان از خونه کوچیک. . .

الان حست بهتر شده؟ من که فرار میکنم همسرم میگه اینماه میری؟ گفتم نمیدونم شایدبعدعید اینجوری. 😳😳😳شد

اره شانس ما پسر کم داشت ولی نمیدونم چرا یه حس قوی بهم میگه میشه شایدم اشتباه باشه عزیزم به شیرینی ها ...

اشکال نداره ایشالله خدابخوادحتمااین نی نی ات میگیره. 

وای اره ازطرفی خیلی ذوق دارم ازطرفی میگم وای دیگه دونفره ها و وقت ازادم میره. من تنبلممممم. 😢😤😤

سلام دوستان

یک گروه توی واتساپ داریم برای دوستانی که همسرشون مشکل مورفولوژی صفر دارن

هر کس که با این مشکل دست و پنجه نرم میکنه اگر مایل بود به گروه ما بپیونده تا در کنار هم بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم

(فقط مورفو پایین) 

http://whatsapp.com/JNhF3bCnT0SAHyx7ZSH8Wa

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

@زینبی_بابا‍ 

گلم من امروز رفتم سونوگرافی آزاد و وقت ویزیت اینترنتی واسه شنبه برداشتم

جوتب سونوگرافیم  رحم و اکوی میومتر طبیعی و ضخامت اندومتر 4 م م 

توده مشاهده نشد  ,تخمدان راست اندازه و و نمای سونوگرافیک طبیعی 

کیست همراه با سپتای ظریف داخلی به دیامتر 48 م م در تخمدان چپ 

چند فولیکول به دیامتر 3-5 م م در تخمدان راست در تخمدان چپ فولیکول رویت نشد  مایع لگنی مشاهده نشد

گلم من نمیتونم ای وی اف انجام بدم  یعنی😔 اصلا تا به حال کیست به بزرگی این نداشتم 

دوستان چی کار کنم از بدشانسی کیست دارم 😔😔😔

ویزارسین۵۰ (سیلدنافیل) واقعیتش من که یکشنبه ویزیت شدم قرار بود دوشنبه هفته بعدش انتقال داشته باشم ج ...

گلم شما مشکل ضخامت رحم داشتی؟یعنی رحمت به ضخامت مطلوب نمیرسید؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی