2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی‌خوب انشالله‌‌گل‌پسریو‌بیاری‌خونه‌‌و۹ماه‌بعدبغلش‌کنی ازدست‌این‌دکترهاراحت‌بشی

سلام خوبی ؟ ببین چایی کمرنگ درست کن نوک ق چ زنجبیا و یکم زعفرون با نبات بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیپ آندومتر خوب نبود  سروم آزادش 3ملیونو نیم با بیمه و دفترچه 350

الان روحیت بهتره؟ پریود شدی؟؟ منم یبار کلانتری میخواست با سیکل طبیعی انتقال بده ولی استرادیولم پایین بود سیکلم کنسل شد گفت بخوای انتقال میدم ولی فک نکنم مثبت بشه من انقدر گریه کردم اخه سیکل طبیعی دردسرش بیشتر از سیکل هورمونیه هم هزینش هم رفتو امادش خیلیه منم از راه دور میومدم داغون شدم تو اتاق دکتر بغضم ترکید دفعه بعدشم دکتر گفت به یقین بهت میگم مثبته اصلا نگران نباش ولی بازم منفی شد دیگه چاره چی بود هر دفعه نا امید میشدم باز خودمو جمع و جور میکردم

میدونی‌خستم‌ کاش‌هیچ‌وقت‌نمیرفتم‌دکتر‌وسراغ‌میکرونمیرفتم عزیزم‌امروزروزسومم‌اماهنوزدرست‌وحسابی‌پری ...

عزیزم درکت میکنم ولی سعی کن خسته نشی و با قدرت بری جلو مطمئنم بازم مامان میشی. توکلت به خدا باشه و آرامش داشته باش

میگم عزیزم شما روزی چند تا استرادیول قراره بخوری من ۴ روز اولو روزی ۳تا خوردم از امروز شده ۴ تا به نظرت برا من زیاد نداده؟🤔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

میگم دوستان من تو سیکل انتقالم یه بار روز سوم ویزیت شدم و داروهامو شروع کردم به بارم گفته روز ۱۲ سیکلم برم برای ویزیت به نظرتون زیاد فاصله نیفتاده بینشون؟ یا روند طبیعیش اینجوریه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
۱۲۰۰ فقط پول سونو شد 😑چقدر گرون دکتر محمدی سونو کرد؟؟ شک دارم برم اون جا یا پیش دکتر شاکری سونو کنم ...

اخه ۳تابودن فک کنم هرکدوم ۴۰۰شد.اره عزیزم دکترمحمدی بود.دکترمشفق هم خیلی خوب ودقیق بود میخایی برو اونجا.چندبارچک میکنه به همین راحتی ولت نمیکنه

جنيناتو بلاست كردن هيچكدوم از بين نرفتن؟ من ميترسم بگم بلاست كنه ميخام بگم همون سه روزه انتقال بده. ...

نه عزیزم ازبین نرفتن هنوز میخاستن یکیشو دوباره ۵روزه فریز کنن من گفتم انتقال بدین اونجا یکی هم مثل من۳تا داشت وهمشون بلاست شدن ۲تاشو انتقال دادن اون یکی دوباره فریز شد.به نظرم اگه جنین هات کم نیست بزار۵روزه بشه اون موقع ضعیف ها از بین میرن خوبها میمونن که احتمال مثبت شدن زیاده.تو مام واسه همه۵روزه انتقال میدن