2777
2789

من ۲۱ سالمه اون ۲۲ سالشه اون پشت کنکور منم امسال دانشجو شدم هردوتامون الان تو شرایط خیلی سختی هستیم من توی غربتم ی شهر خیلی دور تنها کسی که باهاش حرف میزنم و یکم حالمو خوب میکنه اونه شرایط اونم که معلومه بشدت داغون ولی رابطمون باید تموم شه به دلایلی الان مناسب تموم کنم یا نه ؟؟؟؟ 

امروز از صبح جوابشو ندادم الان شات میذارم

چه مثِ نازم 🦩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باو ن شرایط تو اوکیه ن شرایط اون الان تموم کنی کلا از هم نمیپاشه و رو زندگی ش تاثیر نمیزاره؟ .

شرایط منم اوکی نیست از اون بهتره ولی منم خیلی حالم بده یچیزایی هست تو زندگیم اون تنها کسیه که درکم میکنه

چه مثِ نازم 🦩
شرایط منم اوکی نیست از اون بهتره ولی منم خیلی حالم بده یچیزایی هست تو زندگیم اون تنها کسیه که درکم م ...

خوب ولی الان تموم نکن بزار کنکور شو بده  توام حالت و ب اون بگو بتونه آرومت میکنه دیگ

شاید اونم با حرف زدن با تو آروم میشهب نظر من الان نباید تموم کنی

خودمم نظرم همینه ولی هر چی بگذره بیشتر داریم وابسته میشیم من اوایل ازش فرار میکردم میترسیدم بهش وابسته شم الان دارم نرم میشم بخدا خودمم میترسم

چه مثِ نازم 🦩
دلیلت واسه تموم کردن؟

اون شهر دوره تا حالا همو ندیدیم تا یکسال دیگه هم نمیتونیم همدیگه رو ببینیم اون مذهبیه من نیستم سن منم دیگه برای این چیزا نیست من همه جوره قبولش کردم ولی میترسم اون ولم کنه اخرش بگه دختر چادری میخام

چه مثِ نازم 🦩
خودمم نظرم همینه ولی هر چی بگذره بیشتر داریم وابسته میشیم من اوایل ازش فرار میکردم میترسیدم بهش وابس ...

تو اگ نمیخواستی باهاش باشی همون اول ک میترسیدی باید عقب میکشیدی 

الان هم اگ میخوای بکشی کنار بزار شرایط اون بنده خدا اوکی شه گناه ک نکرده باهات اوکی شده حالا بعدش شاید  شرایط تو اوکی شد ک رابطه تو ادامه بدی