2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
صبح زنگ زدم گفت انجیر و روغن زیتون واز اینجور چیزا بخور شربت میخوردم الان مقدارشو گفت سه برابر کنم ...

مقعد و اطرفشو و زیر ناف و پشتتونو وازلین یا روغن دیگه بمالید و با انگشت مقعد و تحریک کنید یکم راه برید انشاالله حل میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیوی هم خیلی خوبه روغن زیتون دوتا قاشق خالی بخور

آره ایناروهم باید امتحان کنم👍

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مقعد و اطرفشو و زیر ناف و پشتتونو وازلین یا روغن دیگه بمالید و با انگشت مقعد و تحریک کنید یکم راه بر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من موندم پس کی باهاش مثبت میشه  البته باید اولو آخرخدا بخاد یادمه گفتی بادسونو برات انتقال دا ...

دقیقا سوال منم هست که کی مثبت شده پیشش.آره با سونو بود انتقالم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
یک شنبه اونجا نبودید؟

سلام عزیزم شما هم مرکز اصفهان تحت درمانید؟؟بار اولتونه؟؟مشکلتون چیه؟؟ببخشید انقد سوال میپرسم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
دقیقا سوال منم هست که کی مثبت شده پیشش.آره با سونو بود انتقالم

من از برج ۱۱پارسال مرکز میرفتم فقط ۲تا مثبتی ازش دیدم که توی همین نی نی سایت بودن

وگرنه تو مرکز بیشتریا میگن منفی شدن

انشاالله که خدا همه چشم انتظارهارا دلشون رو شادکنه

من از برج ۱۱پارسال مرکز میرفتم فقط ۲تا مثبتی ازش دیدم که توی همین نی نی سایت بودن وگرنه تو مرکز بیش ...

شما چند سال منتظرید؟؟

بازم جنین داری؟؟؟  با کدوم دکتر ادامه میدی

نه این دوتا هم اهدایی بودن.نمیدونم بخدا اصلا چیکار کنم ولی با تیم کلانتر و احمدی ادامه نمیدم.خیلی دلم میخاد برم تهران ولی شوهرم میگه آوارگی داره تو شهر غریب اینجا رو میشناسیم و شب برمیگردیم خونه این میشه نتیجه تهران که جایی نداریم

[QUOTE=169701551]من تعیین جنسیت هستم عزیزم دوبار انتقال دادم که منفی

چندتا بچه دارین؟؟خدا حفظشون کنه و انشاله به مراددلتون برسین