2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آها خیالم راحت شد عزیزم فکر کردم خیلی دیر گفته برم شما چند تا استرادیول میخوری در روز؟

من روز سوم چهارم پنجم دوتا بود

ششم هفتم هشتم سه تا

نهم دهم و یازدهم ۴تا

که امروز که سونو شدم گفت روزی ۴تا رو ادامه بده

شنبه یه آزمایش پروژسترون بده وبیا ببینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز سوم چهارم پنجم دوتا بود ششم هفتم هشتم سه تا نهم دهم و یازدهم ۴تا که امروز که سونو شدم گفت ...

سلام گلم شما پیش دکتر فشارکی میری؟

برات ازمایش استرادیول نوشت؟

چند بود؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خدا بگم چیکارشون کنه اصلا براشون مهم نیست خیای قشنگ گفت دوباره هایپر میشی

کاش همزمان با داروهای پانکچر دوغ نمکی و سفیده تخم مرغ رو بخوری شاید هایپر نشدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امروز زنگ زدم عدد بتا رو که گفتم ،گفتن دوباره تکرار کن ۱۳۲ به نظر مشکوک هست تا مطمئن نشیم فعلا سرم ن ...

عزیزم اصلا نگران نباش انشالله شنبه ی بتای تپل نصیبت میشه خدابزرگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چه جالب ازمن دیگه از پروژسترون نخواستند چرا؟

منم دوبار قبل که انتقال دادم دکتر نگرفت

ولی این دکتر استرادیول رو هم که میخواست شروع کنه اول آزمایش استرادیول دادم

حالا هم گفت اول آزمایش پروژسترون بده روز ۱۴پری بعد 

نه عزیزم اینا هم اهدایی بودن زدیم نابودشون کردیم بچه ها مردما...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

خیلی سخت شده بحث روحی روانی به کنار هزینه ها سرسام آور شده

ولی کوتاه نیا یه خورده استراحت کن دوباره از نو شروع کن خدا بزرگه 

بالاخره یه روزی هم نوبت ما میرسه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم خود دکترنصر ویزیت نمیکنه اون یکی دکترا ویزیت میکنن شماهم ازاون یکی دکترا وقت بگیرین زودتر کارت ...

عزیزم ی سوال

داروهای پانکچر رو دکتر نصر تجویز میکنن یا دکترای دیگه با این شرایط 

عزیزم ی سوال داروهای پانکچر رو دکتر نصر تجویز میکنن یا دکترای دیگه با این شرایط 

ببخشید من جواب دادم

همه کارارو پزشکای دیگه انجام میدن

دکتر نصر فقط داخل اتاق عمل برا روز پانکچر و انتقال میاد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها منم منفی شدم امروز روز ۱۷آزمایش دادم --------بود دارم دق میکنم انگار دنیاروسرم آوار شد

متاسفم عزیزم