2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
اون میگه خبر نداشتم زده زیرش میگه من بعد از اینکه اقدام کردم بر بچه دیدم زنم بچه دار نشد فهمیدم مشک ...

فوقش دادگاه دوتا تونامیفرسته ازمایش خودش هم که اسپرمش مشکل داره.وکیل اون داره فعلا طرفشو میگیره که پول بگیره وگرنه مهریه با فسخ هم تعلق میگیره مخصوصا که ۵سال بگذره.

علت اینکه ای وی اف تون منفی شد چی بود؟جنین هاتون‌چطور بودن؟

یا رب العالمین
عزیزم چقدر ناراحت کننده.. خدا به دلت آرامش بده،به شوهرت هم یه عقل درست وحسابی. به فرض هم خدای نکرد ...

اخه من که خبر ندارم،خدا نیستم که بدونم بچه دار میشم یا نه

من کلا یه کیست ۳سانتی اندومتریوز دارم

به اینکه نمیگن نازا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوقش دادگاه دوتا تونامیفرسته ازمایش خودش هم که اسپرمش مشکل داره.وکیل اون داره فعلا طرفشو میگیره که پ ...

اونو که فکر نکنم بفرستن،چون اون شاکیه نه من

بار اول که ivf کردم سه روز بعد انتقال دادن و اصلا بدنم اماده نبود و بهشونم گفتم انتقال ندن و خون ریزی دارم ولی متاسفانه اشتباه کردن رفتم بیمارستان دولتی و ۳تا جنین با کیفیت خوب رو از دست دادم

بار دوم باز گفتم فریز کنید بازم ۳روز بعد انتقال دادن ۲تا جنین با کیفیت خوب که گفته بودن رابطه جنسی نداشته باشیم همسرم روز ۱۱ انتقالم با من رابطه برقرار کرد شدید و عراش من خونریزی کردم

مطمین بودن بار دوم گرفته و خودم جنین هارو حسشون کردم حتی بی بی چکم روز قبلش مثبت شد

متاسفانه مقصر همسرم بود

اونو که فکر نکنم بفرستن،چون اون شاکیه نه من بار اول که ivf کردم سه روز بعد انتقال دادن و اصلا بدنم ...

شاکی باشه الکی که نمیشه ثابت کرد علت شمایی خودقاضی لازم باشه میفرستدش ازمایشگاه 

یا رب العالمین

سلام من روز ۹ انتقال جنین ۳ روزه با گرید b و cهستم امپول انوکساپارین و اسپرین واسترادیول روزی ۳ تا و پردینیزول روزی یک عدد میخورم بار ۵ که میکرو میکنم دیگه جنینم فریز ندارم کسی بوده با شرایط من باردار بشه؟؟؟ میشه جواب بدین لطفا ؟؟

آره بری سونو و قلب باشه خیالت راحت میشه من که از ترسم همش دراز کشیدم دوبار سقط داشتم ؛از لک حال ...

اره بخدا ، منم همش دراز کشیدم ، این پروسه همش استرس اوره ... واقعا جامون وسط بهشته😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره جزو موارد فسخ نیست ولی اون از گزینه فریب استفاده کرده گفته قبل ازدواج جراحی کرده و خودشو نازا کر ...

عزیزم شما اگه حتی یه تخمک هم داشته باشی نازا حساب نمیشی اونم با این پیشرفت درمان ناباروری 

ببخشید اینو میگم برای نشون دادن بی وجدانی همسرت دنبال مدرک نباش 

هر کسی که موضوع رو بدونه میفهمه که داره تو این شرایط نامردی میکنه 

از طرفی من نمیدونم چرا میخوای از همچین مردی بچه داشته باشی عزیزم، خودت حتما صلاح کار خودت رو میدونی ولی من بودم اصلا این کارو نمی کردم، باید اول مرد بودنش اثبات میشد تا با این همه زحمت یه بچه میدادم بغلش ،پدر شدن هم لیاقت میخواد

الان شرایطت اصلا استیبل نیست ،شاید حکمتیه که تا الان هم بچه دار نشدی ،اگه میتونی حتما یه مشاور برو خواهرم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام بچه ها خوبید خوشید سلامتید من خیلی وقته اینجا سر نزدم مامانای گل خوشحالم میبینم همه اونایی که با من بودن مامان شدن

منم دیروز رفتم تو سیکل انتقال جنینای اخرمه و فرصت آخر برای مادر شدن برا منم دعا کنید مادر بشم اینبار😭😭😭

نه توان مالی دارم برای ادامه نه شوهرم راضی میشه اینبار  باردار نشم پرونده مادر شدنم بسته میشه واسه همیشه😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اخه من که خبر ندارم،خدا نیستم که بدونم بچه دار میشم یا نه من کلا یه کیست ۳سانتی اندومتریوز دارم به ...

عزیزم اندومتریوز ک نازایی محسوب نمیشه،عیب زن در این موارد هم جز موارد فسخ نکاح نیست اصلا،اگر بخواد فریب در ازدواج بگیره هم نمیتونه،انشاله ک بهترین برات رقم بخوره🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
اخه من که خبر ندارم،خدا نیستم که بدونم بچه دار میشم یا نه من کلا یه کیست ۳سانتی اندومتریوز دارم به ...

منم اندومتریوز دارم انتقال قبلم باردار سدم ولی سقط شد اندومتریوز نازایی نیست فقط باید کمک کرد به بارداری

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم اگر ظاهر بخیه ها خوبه و علائمی مثل تب و اینا نداری خیالت راحت. ولی حتما با یه دکتر زنان دیگه و ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی های همیشگیتون،،  حتما مواردی که گفتی رعایت میکنم چون میخوام واقعا برگردم به روزهای قبلم