2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هیدروکسی کلروکین هست عزیزم باعث میشه رحم جنین رو پس نزنه

یه امپولی قبل انتقال داده بود اسمش مثل این بود گفته بود نصفه بزنیم البته اینو به همه انتقالیاش میداد چون یکی از دوستانم مشکل ایمنی نداشت ولی این امپول نصفه رو به اونم داده بود 

در اندک من تویی فراوان یارب..
فکر کنم هر دو 

چندسال پیش پریودم عقب افتاد دکتر زنان نمیدونم با سونوی شکمی یا ازمایش بود گفت تنبلی داری تو سونو پلی کیستیک بود ولی بعدش که رفتم دکتر چیزی نگفتن گفت کیست معمولیه.این دکترمم که هیچی نگفت فقط گفت پرتخمک نیستی

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه امپولی قبل انتقال داده بود اسمش مثل این بود گفته بود نصفه بزنیم البته اینو به همه انتقالیاش میداد ...

چی بگم دیگه توکل بخدا ولی خیلی نگرانم واقعا خداکنه لازم نداشته بوده باشم این هیدروکسی رو . دعام کنید توروخدا خیلی نگران شدم

بله عزیزم شما همیشه میگفتید اتفاقا خیلی بعدش یاد حرف شما افتادم، من انوکسا هم داشتم که دو روز قبل زا ...

عزیزم اگر ظاهر بخیه ها خوبه و علائمی مثل تب و اینا نداری خیالت راحت. ولی حتما با یه دکتر زنان دیگه ویزیت بشو تو بیمارستان تا خیالت راحت بشه 

حق داری نتونی راه بری چون کلی خون از دست دادی، حتما غذاهای مقوی بخور و گرمیجات، یه وقت بهت کاسنی ندن که بدتر میشی، فقط گرمیجات هم اصلا زیاده روی نکن فعلا، در حد کم بخور، شدیدا هم تو چند ماه آینده لاغر میشی، نترس موقتیه، قرص های مکمل مثل آهن و هر چی تو بارداری داشتی رو ادامه بده حالا حالاها

حتما شده تلفنی با یه مشاور صحبت کن که حالت بهتر بشه، خیلی شرایط سختی رو گذروندی و هنوز هم شرایطت عادی نیست، باید حال روحی خودتو خوب کنی تا دختر گلت رو بتونی بهش برسی، دختری که با هزار سختی خدا بهت داده، حتما هم کمک بگیر تا حداقل دوماهگی نی نی، چون چند وقت دیگه کولیک و اینا شروع میشه و در عین طبیعی بودن، خیلی اذیت کننده هست برای دخترت و برای شما

هر وقت هم دلت خواست بیا با من حرف بزن، هر جور بتونم کمکت میکنم

البته بگم این حالت خیلی نادر هست دوستان یه وقت نگران نشن

سلام عزیزم علت خون اومدن از محل تزریق بعد از تزریق آنوکساپارین در شکم چیست؟

سلام عزیزم 

علتش اینه که انوکسا خودش ضد انعقاد هست و طبیعیه یه مقدار خون بیاد 

حتی بعد از یه مدت کبودی هم اون ناحیه ایجاد میشه 

یه امپولی قبل انتقال داده بود اسمش مثل این بود گفته بود نصفه بزنیم البته اینو به همه انتقالیاش میداد ...

اون با این فرق داره عزیزم اون برای این بود ک تخمک گذاری متوقف بشه این برای ایمنی هست دقیقا مثل پردنیزولون کاراییش

سلامت باشی عزیزم. من و چند نفری که اونروز پانکچر کردیم مترونیدازول داشتیم. خوب پس چرا سرپرستار به من ...

نه  گلم گفتم که منم از مدتها قبل فهمیده بودم و علت ناباروری هم اصلا آندومتریوز نبوده 

کلا موارد کمی از آندومتریوز موجب ناباروری میشه مستقلا، اغلب فقط درد پریودی ایجاد میکنه همین

اون با این فرق داره عزیزم اون برای این بود ک تخمک گذاری متوقف بشه این برای ایمنی هست دقیقا مثل پردنی ...

من پردینزولون دارم روزی دوتا هنوز میخورم اره میگم دقیق یادم نی اسم اون چی بود ولی اولش همین هیدرو... اینا بود خخخ

چندسال پیش پریودم عقب افتاد دکتر زنان نمیدونم با سونوی شکمی یا ازمایش بود گفت تنبلی داری تو سونو پلی ...

خوب شاید اون موقع فقط اینجور بوده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب احتمال داره از هرکدوم از این داروها باشه و بدنت واکنش بهشون نشون داده همشو موقتی قطع کن بعد سرچ ...

خدا کنه عزیزم‌. خدا کنه. امروز تو روز اوکی تر بودم اما شب که شد بیشتر ریختن بیرون. واقعا اگه مال دارو نباشه بیچاره میشم تا آخر بارداری. عزیزم دعام کن

راستش نا امید بودم گفتم اگه قرار بود مال دارو باشه امروز که نخوردم دیگه الان باید بهتر بودم. اما گفتی چند روز ممکنه طول بکشه امیدوار شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم پردنیزولون میخورم روزی دو تا فکر کنم اسمش میکرورلین بود 😂😂

نمیدونم یادم نیستش فقط یادمه نصفه زدمش خخخ اوکی مرسی گلم از اینکه ج دادی انشالله بسلامتی انتقال بدی و مثبت بشی به امید خدا.