2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
عزیزم من ۲۵ هفته ام وهموگلوبینم ۸ هست من تو مطب همیشه فشارم۱۳ وتوبهداشت ۱۰ و۱۱ بوده  الان شما م ...

عزیزم من نمیگم حتما باید هفته ۲۰ قطع بشه والا خودمم نمیدونم دقیق باید چکار کرد الانم که این همه ماجرا از سر گذروندم هنوز متوجه نشدم صددرصد مشکل کجا بوده،،  الان هم اصلا نمیخواستم شما یا باقی دوستان رو بترسونم فقط میخوام بگم با اینکه من دو هفته آخر فقط فشارم رفت بالا و تو طی بارداری از باقی جهات نرمال بودم اگه تجربه الان رو داشتم راحت از این قضیه نمیگذشتم و حتما با یه دکتر دیگه بجز دکتری که تحت نظرشم مشورت میکردم،،،،  هموگلوبین منم موقع ترخیص ۸ بود گفتن پایینه و قرص آهن بهم دادن البته همین قرص من تو بارداری هم استفاده میکردم و هموگلوبینم نرمال بود ولی الان چون خونریزی داشتم پلاکت و هموگلوبین باهم اومدش پایین،،،  بازم تاکید میکنم نمیخوام شما یا دوستان دیگه تو بارداری استرس بگیرید چون خود استرس فشارو میبره بالا فقط خواهرانه میگم اگه علایم منو دارید فقط با یه دکتر خوب دیگه هم مشورت کنید ببینید چی میگن و رو حرف یه دکتر حساب نکنید،  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم از همدردیت😘😘 الهی ک خدا هر چی دلت میخاد بهت بده

عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که افتاد.. ایشالله این بار خیلی راحت تر همه چیز برات پیش میره. غصه نخور دختر خوب  

من فکر میکردم انتقال داده بودی قبلا..

شاکی باشه الکی که نمیشه ثابت کرد علت شمایی خودقاضی لازم باشه میفرستدش ازمایشگاه 

این دادگاه های ایران مسخره ان

دعا کن برام به نفع من باشه

دعا کردم براش ایشالا عقیم شه

چون بد دلمو شکسته

عزیزم شما اگه حتی یه تخمک هم داشته باشی نازا حساب نمیشی اونم با این پیشرفت درمان ناباروری  ببخ ...

نه ما باهم زندگی نمیکنم

اونم به خاطر مهریه ندادن رفته همچین درخواستی داده که مفتی تموم کنه

بالاخره از هر راهی زورشو میزنه که مهریه نده

من یه رای خوندم راجع به فسخ نکاح که خانم حتی تخمک هم نداشته ولی رد کرده بودن فسخ رو و پزشک قانونی نوشته بود رحمش سالمه میتونه از تخمک اهدایی یا جنین اهدایی استفاده کنه پس نازا نیست

عزیزم اندومتریوز ک نازایی محسوب نمیشه،عیب زن در این موارد هم جز موارد فسخ نکاح نیست اصلا،اگر بخواد ف ...

همون من فقط میترسم بگه راجع به اندومتریوزش من چیزی نمیدونستم الان فهمیدم پس منو فریب داده

انقدر حقه بازه هرکاری ازش برمیاد

خاهش میکنم.راستی تیکرت مبااارکه😍

مرسی گلم😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن خیلی درد دارم خونریزیم دا ...

برا منم خونریزی کرد ولی برام گاز گذاشته بودم دیگه اومدم همونجا هنوز بیهوشی رو سرم بود کشیدن بیرون خونه دیگه خونریزی نداشتم

خدایا شکرت