2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ ببخش من چند روزی بود نمیومدم تاپیک برا همین دیر جواب میدم. واقعیتش نمیدونم خ ...

سلام عزیزم رسیدم تبریزم یک ساعت دیگه نوبت دکترمه دعاکن, خوبی گلم? اخ دعاکن حال دلم دست خودم نیست. 

ممنون لطف کردی جواب دادی میخوام پی ارپی وچسب جنین پیشنهاد بدم امروز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌گلم به‌خاطرترشحات‌نگران‌نباش همین‌آب‌خیلی‌زیادبخور‌خوب‌میشی‌‌ آب‌براتخمک‌هات‌هم‌خوبه فکرنکن ...

سلام عزیزم باشه خیلی ممنونم اره خیلی اب میخورم جوری که هی میرم دستشویی. 

دعاکن امروز اومدم تبریزویزیت وای یک ساعت دیگه سونوم کنه 

ببین منم اصلا نه درد داشتم نه هیچی تخمدانام هم اصلا حس نکردم برسه به درد ۱۰ تا فولی داشتم و۸تاتخمک & ...

باشه عزیزم ممنون دعاکن یک ساعت دیگه میرم سونو مطب خیلی استرس دارم برگردم خبرشومیدم که چندتافولی دارم

مهربان جان تو این راه شرط اول صبوری و دور کردن استرس هست هرچند همه ماها چندین بار این راهها رو رفتیم ...

سلام عزیزم واقعا درست میگی چاره ای جزتحمل نداریم ممنون واقعاحرفهات ارامش بخش بود التماس دعای فراوان... 

اب خیلی میخورم جوری که تندتندمیرم دستشویی. 😁😁

امروزمیرم سونوگرافی تایکم بعدببسنم چطورشدن فولی هام روز10هستم

سلام عزیزم باشه خیلی ممنونم اره خیلی اب میخورم جوری که هی میرم دستشویی.  دعاکن امروز اومدم تبر ...

آفرین‌خوب‌میکنی

عزیزدلم‌‌همه‌چی‌‌خوبه

مطمعن‌باش

منم‌مطبم😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم راستش کاری از دست ما بر نمیاد گلم، جز پیاده روی منظم و تقسیم دوز استرادیول ها در طول روز& ...

اوکی ممنونم عزیزم

امروز آمپولسیناتروپین داد گفت رو۱۲بزن+۳تااسترادیول ۲میلی+۳تاواژیفم

آمپول اولی نمیدونم برا چیه خوبه؟کمک کنندست؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستان بچه ها دکتر گفت روز دوم پریود برم سونو واژینال بدم میترسم و خجالت میکشم اولین بارمه ... ...

منم خجالت میکشیدم‌ولی چاره چیه من یکمی درد داشتم نمیدونم بقیا چجوربودن.بعضی دکترا میگن لباس زیر را دربیاری میخوای پریود به دکتربگواز کنار لباس زیرت پروپ را وارد کنه.بپرس چندتا فولیکول داری

یا رب العالمین
سلام دوستان بچه ها دکتر گفت روز دوم پریود برم سونو واژینال بدم میترسم و خجالت میکشم اولین بارمه ... ...

عزیزم تو این راه باید همه چیوو فدای جوجه هات کنی😍 منم اولین بارم بود حتی گفتم استرس دارم ، ماما گفت شلوار و لباس زیرتو در بیار ، بعد پارچه انداخت رو پام ، خودش دستگاه سونو رو وارد کرد داد دست دکتر ، درد هم نداشت چون ژل زده بودن بهش 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
جدیدا کی مثبت شده؟

سلام مه لقا جان  شما پیش خانم دکتر خشاوی میکرو کردی؟دستش چطوره؟هزینه هاش چقدره؟

چون منم توی لیست لانگ میکروی ایشونم هنوز دارم ال دی میخورم و سینافکت میزنم

سلام عزیزم واقعا درست میگی چاره ای جزتحمل نداریم ممنون واقعاحرفهات ارامش بخش بود التماس دعای فراوان. ...

عزیزم زود بیا خبر بده چند تا فولی داشتی خیلی تو فکرتم 

من شما اولین تجربه مثل هم بوده انشاءالله این سری عالی باشه برات و بهترین ها برات رقم بخوره