2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آهان ممنونم من امروز اصلا تخمدانهام ورم نداره این چند روز کم و بیش حالت ورم داشت فولیکولهام، امروز ...

طبیعیه عزیزم نگران نباش به این چیزا نیست 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم خیلی دلشوره دارم انشالله خدا کمکمون کنه سخته که بگم ناراحت نباشی چون طبیعیه الان که ناراح ...

نمیدونم چی بگم قربون خدا برم چاره ای جز قبول کردن تقدیرم ندارم .روزی بچه های من به این دنیا نبود.ده تاشونم ازدست دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه آمپولی داده عارفی بهتون که اینجوریه؟

هیچی فعلا نداده عزیزم فعلا آنوکساپارین و پروژسترون میزنم

یادته گفتی بعد از انتقال اچ سی جی میده خب یه پودر و یه آب هست میخواستم بدونم چجوری ترکیبش کنم

[QUOTE=165493880]@زینبی_بابا ‍ سلام عزیزم خوبی میگم از این آمپولا هست یه پودر و یه آب وقتی آب رو می ریزیم تو پودر چیک ...[/QUOTE

باید سرشو بگیری خیلی آروم دورانی رو هوا بگردونی واقعا اروم باشه با همون حل میشه می تونی کف دست هم هفت و هشت بکشی 

خدایا شکرت
[QUOTE=165493880]@زینبی_بابا ‍ سلام عزیزم خوبی میگم از این آمپولا هست یه پودر و یه آب وقتی آب رو می ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 شما خودتون امپولاتونو میزنین؟

یعنی یه بار کف دستم عدد ۷ رو بکشم دوباره یه بار دیگه کف دستم عدد۸ رو بکشم؟

نمیدونم چی بگم قربون خدا برم چاره ای جز قبول کردن تقدیرم ندارم .روزی بچه های من به این دنیا نبود.ده ...

😢😢😢🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 شما خودتون امپولاتونو میزنین؟ یعنی یه بار کف دستم عدد ۷ رو بکشم دوباره ...

دکتر به من گفت روی یه سطح صاف مثل میز بذار و به صورت دورانی هم بزن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بفرما عزیزم عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح ب ...

قربونت عزیزم من فعلا انتقال اولمه ان شاءالله 7-8 روز دیگه انتقال دارم

بچه ها جای امپولم خیلی درد میکنه زده به پام🥺 پام زوق زوق میکنه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها جای امپولم خیلی درد میکنه زده به پام🥺 پام زوق زوق میکنه

ای کاش کفار 😉 یه فکری هم به حال این آمپولای پروژسترون میکردن که اینقد درد نکشیم. من بخاطر اوضاع گوارشم آهن نمیتونم بخورم. دیروز به دکترم گفتم اونم بهم پودر سیدرال فولیکو داد خارجیه، برای کسایی هست که مشکل گوارش دارن. حالا کاش جایگزین پروژسترونم این خارجی ها یه چیز بدون درد و رنج درست میکردن. البته شایدم باشه نمیدونم، اما حداقلش اینه که ما دسترسی نداریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای کاش کفار 😉 یه فکری هم به حال این آمپولای پروژسترون میکردن که اینقد درد نکشیم. من بخاطر اوضاع گوا ...

اوهوم☹