2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم دوز ویتامین سی چنده؟ کلسیم سیترات هم امتحان کردی(مارک سوپرابیون)  حتما از دکتر هم مشورت ...

زینب جون سلام گلم خوبی پسر نازت خوبه 💙

واسه بیمارستان باید واسه نی نی حوله هم ببرم ؟ بعد اگه من شیر نداشته باشم شیرخشک باید تو بیمارستان تهییه کنم 🙂 یا از الان بگیرم واسه احتیاط 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالله به خیر خوشی زایمان کنی موقع زایمانت لطفا ماروهم یاد کن و دعامون کن این انتظارمون تموم ...

ممنوووون سمر جون 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

انشاالله شما و همه منتظرا یه بارداری سالم رو تجربه کنید و خیلی زود این انتظار به پایان برسه و همگی  لبتون خندون بشه 💗 

حتما دوست مهربونم🌷 محتاجیم به دعا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ماهک جون ممنوون خودت و نی نی خوبین 💓 انشاالله دوشنبه وقت دکتر دارم بهم نامه رو میده تعیین میک ...

ليانا جون ايشالله كه يه زايمان عالي و راحت داشته باشي

دختر گلت رو به سلامت بغل كني انشالله

مبارکه عزیزم دعا کن بر منم مثبت شه

مرسی گلم ، ایشالا که مثبتی 🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زینب جون سلام گلم خوبی پسر نازت خوبه 💙 واسه بیمارستان باید واسه نی نی حوله هم ببرم ؟ بعد اگه من شی ...

ای جونم زمان زایمانتونه😍 ایشالا بسلامتتی 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه گلم اصلا خودت رو اذیت نکن اتفاقا  نهایت هر سه روز یکبار آمپول بزن که از مزایای هر دو بهره ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییات. خیلی قوت قلبی   

خدا خودت و فسقلیت رو حفظ کنه و به هر چی میخوای برسی   

یعنی یک ماه قرص میترانیدازول بخوریم روزی چند تا؟؟؟؟؟😳

عزیزم من نمیگم بخوری اول با دکترت مشورت کن  اگه  گفت بخورمن پنج سال پیش مشکل شمارو داشتم تو آب دریا  عفونت وحشتناکی گرفتم تا یک سال در گیر بودم بدنم به انواع داروها آنتی‌بیوتیک‌ها  مقاوم شده بود ده تا دکتر عوض کردم  آخر یک دکتر از ترشحاتم از مایش گرفت  مثل پاپ اسمیروطبق اون دارو بهم داد من بعد خوردن اون همه دارو ظاهر خوب بود اما از داخل می‌سوختم وهیچ دکتری نمی فهمید دوران بدی بود شما از لحاظ زخم رحم 

وپاپ اسمیر حتما بررسی بشو در مورد مصرف همزمان هر دوتون در مورد مترونیدازول  از دکترت حتما بپرس وعمل کن امیدوارم مشکلت حل بشه