2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چشم اب زیادمیخوردم خودم دیگه ازامروز بیشترم میخورم خداکنه دفع بشه. وای خیلی استرسیم من توی هروز هم ی ...

سترو تایت رو از روز چندم شروع کردی چرا به من نداده منم فردا وقت دارم یهو تخمکام ازاد نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان عزیزم ممنون فردابرم ببینم چی میگم. یک ورق سفیکسم داشتم انگارواسه پنج روز هر12ساعت یکبار امروز ا ...

من سه شنبه شب امپولمو شروع کردم شما کی امپولتو شروع کردی بگم برام بنویسه یهو ازاد نشن

دفعه سوم جنین تشکیل نشد ولی کلا جنین های من کیفیت خوبی نداشتن.و رویان معمولا جنین ۳روزه رو انتقال می ...

نه همه رانمیزارن بلاست بشن منم قداربود ۳روزه انتقال بدم چون ضعیف بودن‌گواشتن بلاست بشه.امروز رفتیم یه اورولوژ دیگه گفت بی وقت میکرو کردین سونوگرافی وازمایش هورمونی براشوهرم‌نوشت گفت مشکل شما که جنین شناس نباید نظر بده

یا رب العالمین
خانومی شما مشخص شده که دلیل بالا نرفتن ضخامتت چیه؟؟  مشکل منم مثل شماست

سلام 

مشکلتون حل شد؟

آندومتر رحمت؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من ازدوشنبه شروع کردم گلم امروزم اولین ستروتایدزدم فردام یکی صبح میزنم بعدمیرم ویزیت

مهربان جان تو این راه شرط اول صبوری و دور کردن استرس هست هرچند همه ماها چندین بار این راهها رو رفتیم و میدونیم کنترل استرس خیلی سخته . الان مطمئن باش تخمک هات با این داروها آزاد نمیشن سعی کن بیشتر آرامش داشته باشی که کیفیت خوبی داشته باشن . شاید از لحاظ روحی امادگی نزدیکی رو نداشتی که بعدش سوزش گرفتی چون داری آنتی بیوتیک میخوری . تا میتونی مایعات بخور هم برای کیفیت تخمک هات خوبه هم اون سوزش رو زودتر برطرف میکنه

من ازدوشنبه شروع کردم گلم امروزم اولین ستروتایدزدم فردام یکی صبح میزنم بعدمیرم ویزیت

ببین منم اصلا نه درد داشتم نه هیچی تخمدانام هم اصلا حس نکردم برسه به درد ۱۰ تا فولی داشتم و۸تاتخمک  الکی به خودت استرس نده من فقط بعد تخمک گیری فکر کنم‌بخاطر اندومترین بود چون تامصرف میکردم پایین دلم درد میکرد یکمی

یا رب العالمین