2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آها که اینطور  ولی من درد پریودی زیادی دارم فردام موعد پریودمه

شما فرش انتقال دادی یا فریز؟

فردا رو طبق سیکل‌های قبلیت حساب میکنی یا بر اساس دو هفته بعد انتقال؟ 

چون من فریز انتقال دادم و در واقع روز انتقال، ۲۰ سیکلم بود. 

اگر پروژسترون رو قطع کنی نهایت ظرف دو هفته میشی  دمنوش زعفرون بخور  ان شاالله طبیعی ماما ...

عزیزم من ۴ روز بعد قطع پروژسترون پریود شدم الان یه ماه گذشته یعنی باید واسه بار دوم میشدم که نشدم.۶ روز تاخیر دارم.

بنظرت برم دکتر ؟تا چند روز طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه مرحله ای هستی؟ ببخش من جواب میدم. اما گونال بیار گونال. گونال اینجا نیست     ش ...

ممنونم فدات شم از راهنماییت ☺☺من چون جنین تدارم باید از اول شروع کنم ولی تخمک اهدایی عستم ....گونال فک کنم مال مرحله پانکچر ه من نیاز ندارم...برای من یه خانوم جوون تخمک میده...به نظرت لازمه برای اون گونال بیارم....بعد سکلوژیست همون شیلگاف پروژسترونه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم فدات شم از راهنماییت ☺☺من چون جنین تدارم باید از اول شروع کنم ولی تخمک اهدایی عستم ....گونال ...

عزیزم من نمیدونم برای اهدایی شما باید داروها رو تامین کنید یا نه. در هر صورت تا جاییکه میدونم اینجا گونال پیدا نمیشه.

بله سیکلوژیست همون شیاف پروژسترونه. خیلی خوبه که اینو تهیه کردید.

اووبوست هم برای بهبود کیفیت تخمکه. اینجا چند وقتیه که نیست. یعنی به درد پانکچر میخوره.

جواب دادم گلی 😍 😍 😍 😍 شیاف پروژسترون سیکلوژست 400 گونال اف به صورت گونال پن ترجیحا 900 بیار فع ...

فدات شم عزیز دلم....پس من ندیدمم جوابتو.....باشه ممنونم از زحمتت احرت با امام حسین باشه....گلی جونم من چون اهدایی عستم یه خانم حوون بهم تخمک میده اووبوست و گونال برای پانکچره حالا که اون سنش پایینه این دوتا دارو  بدردش میخوره؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم من نمیدونم برای اهدایی شما باید داروها رو تامین کنید یا نه. در هر صورت تا جاییکه میدونم اینجا ...

فدات شم گلی حون ممنون از راهنماییت....شما خودت اووبوست استفاده کردی ؟قرص خوبیه؟

ديگه از درمونگاه محلمون خجالت ميكشم انقدر كه رفتم امپول زدم.... انقدر كه ازمايش دادم.....😭😭😭 ...

عزیزم

همه مون هم دردیم الهی خدا اول ب شما و بعد ب بقیه ی دوستان تاپیک نظر کنه.👶👶

خیلی سخته خیلی ولی امیدوار باش. چاره ی دردمون امید ❤

الهی خیلی زود بیای اینجا خبر بارداریتو بدی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زنگ زدم برنداشتن

حالا من تماس گرفتم سریع جواب داد.

واقعا مرکز خوبیه. دو روزه تماس میگیرم هر قسمتیش ک  میزنم با اولین زنگ، گوشی رو برمیدارن. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻