2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دفعه اول جنین تشکیل نشد؟کلا تشکیل نشد یا بلاست نشد؟

دفعه سوم جنین تشکیل نشد ولی کلا جنین های من کیفیت خوبی نداشتن.و رویان معمولا جنین ۳روزه رو انتقال میدن فقط اگه تعداد جنین زیاد باشه بلاست میکنن.نمیدونم اصفهان چرا همه ی جنین هارو میزارن بلاست بشه خیلی ها با ۳روزه هم مامان شدن.

سلام زینب جونم خوبی گلی حون؟.....من برات یع پیغام گذاشتم فک کنم ندیدی....یا جوابتو من ندیدم.....عزیز ...

مولتی ویتامین ها نیست فرتیل سی ام فرتیل اید امروز پرسیدم گفت ۱ ماهه پخش نشدن 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعافرتیل اید وسی ام نیست یعنی؟؟ 

مهربونم‌آب‌زیاد‌بخور

ترجیحا‌آب‌ولرم‌بزارکنارت‌مدام‌بخور

بزارتند‌تند‌بری‌دستشویی‌

فکرکنم‌با‌جوش‌شیرین‌ونمک‌هم‌خودتو‌بشوری‌بد‌نباشه

بعدشم‌برا‌ترشحاتت‌نگران‌نباش

ستروتایدنمیزاره‌آزاد‌بشن

خاطرت‌جمع

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مهربونم‌آب‌زیاد‌بخور ترجیحا‌آب‌ولرم‌بزارکنارت‌مدام‌بخور بزارتند‌تند‌بری‌دستشویی‌ فکرکنم‌با‌جوش‌شی ...

سلام عزیزم خوبی؟ وای که چقدرنگران شدم امروز وقتی ترشحات اومد دیگه انگارتیرنمیکشه ترسیدم. خداخودش کمک کنه. باشه عزیزم فردا برم ببینم دکترچی میگه .این سوزش یعنی عفونت گرفتم؟ اب زیاد میخورم چون ببخشیدنخورم ادرارم سوزش داره. ازظهراینجورشدما

سلام عزیزم نه هنوز انتقال ندادم منظورم اون پنج شنبه نبود😅 من ترسیدم شلوغ باشه رفتم مایسا  را ...

نه عزیزم ویلچر کجا بود خخخ حدودا پنجاه دقیقه بعد انتقالت میخوابی همونجا بعدش بهت میگن خودت پاشی بیای بیرون. من هفت گفته بودن اونجا باشم ساعت نه بیست دقیقه انتقال دادن برام. نه منم رفتم ابن سینا گفتم اگه شلوغ باشه سریع میام بیرون میرم مایسا ولی از شانس دیدم اصلا اونروز پرنده پر نمیزد تو آزمایشگاش خلوت فقط من بودمو کارکنانش.

در اندک من تویی فراوان یارب..
وایی من انگارعفونت کردم سوزش دارم چیکارکنم؟ بعدرابطه اینجورشدم امروز, فرادنوبت دکترمه وروز10پریودم م ...

سعی کن آب زیاد بخوری تا با ادرار دفع شه 

خیلی به خودت استرس نده

منم قبل پانکچر ترشحاتم زیاد بود به طوری که همش فک میکردم تخمک ها آزاد شدن 

قبل از پانکچر سونو آخرم به دکتر گفتم گفت اینا بخاطر آمپولهاست و نشون میده که تخمدانها دارن کارشون رو میکنن نگران نباش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سعی کن آب زیاد بخوری تا با ادرار دفع شه  خیلی به خودت استرس نده منم قبل پانکچر ترشحاتم زیاد ب ...

چشم اب زیادمیخوردم خودم دیگه ازامروز بیشترم میخورم خداکنه دفع بشه. وای خیلی استرسیم من توی هروز هم یک ماجرای جدید دارم من, اولش گلودردبود بعد قطع نشدن پریود.... یعنی برای ترشحات نگران نشم؟ پوف ترسیده بودما. ولی تخمدانام تیرنمیکشن چرا؟؟ فقط کمرم دردمیگیره

مولتی ویتامین ها نیست فرتیل سی ام فرتیل اید امروز پرسیدم گفت ۱ ماهه پخش نشدن 

بچه ها اگه دارویی پیدا نکردی لازم نیست همه داروخانه ها رو بگردین زنگ بزنین ۱۴۹۰ شماره تلفن داروخانه هایی که اون دارو رو دارن در اختیارتون میذارن 

چشم اب زیادمیخوردم خودم دیگه ازامروز بیشترم میخورم خداکنه دفع بشه. وای خیلی استرسیم من توی هروز هم ی ...

عزیزم ستروتاید نمی ذاره تخمک آزاد شه اصلا نگران نباش

من روز سونو آخر بهم گفت ۱۴ تا تخمک داری وقت پانکچر هم ۱۴ تا داشتم

عزیزم ستروتاید نمی ذاره تخمک آزاد شه اصلا نگران نباش من روز سونو آخر بهم گفت ۱۴ تا تخمک داری وقت پا ...

چه خوب خداروشکر. خداخیرت بده گلم حاجترواشی الهی نگران بودما. من ستروتایز فقط امروز یکی زدم فردام یکی

چه خوب خداروشکر. خداخیرت بده گلم حاجترواشی الهی نگران بودما. من ستروتایز فقط امروز یکی زدم فردام یکی

من سه تا داشتم 

فقط سعی کن این آمپولها رو سر ساعت بزنی 

استرس اصلا واست خوب نیستاااااا

با وجود سفکسیم عفونت؟؟؟؟؟؟فردا حتما به دکترت بگو که اگه صلاح دید بهت انتی بیوتیک بده

من سه تا داشتم  فقط سعی کن این آمپولها رو سر ساعت بزنی  استرس اصلا واست خوب نیستاااااا ...

اهان عزیزم ممنون فردابرم ببینم چی میگم. یک ورق سفیکسم داشتم انگارواسه پنج روز هر12ساعت یکبار امروز اخریشه. 

اخ چه کنم دست خودم نیست استرسم دعاکن عزیزم. ☺☺🤗🤗🤗