2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چه خوب خداروشکر. خداخیرت بده گلم حاجترواشی الهی نگران بودما. من ستروتایز فقط امروز یکی زدم فردام یکی

یه چیز دیگه 

شاید بخاطر ترشحات عفونت گرفتی

ببخش من اینو میگم ولی تو این مدت من لباس زیرم رو سریع عوض میکردم آخراش دیدم خیلی زیاد شد دیگه نپوشیدم لباس زیر 

حس بدی داره نپوشیدنش ولی به نظرم خیلی کمک میکنه عفونت نگیری 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنونم..ان شاء الله.. من تو انتقال سوم نتیجه گرفتم...

خداروشکرررر💖💖💖💖💖💖

فکر نکنم من انقدر ایمانم‌قوی باشه ک بار سوم هم برم 😔 دعا کنید بار دوم دیگه بشه....

چند سالتون بود شما؟

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان عزیزم ممنون فردابرم ببینم چی میگم. یک ورق سفیکسم داشتم انگارواسه پنج روز هر12ساعت یکبار امروز ا ...

امیدت به خدا باشه و به خودش توکل کن آروم میشی

من خودم هم این روزا رو گذرروندم میدونم دست خود آدم نیست ولی وقتی فک کنی که با استرس کاری از پیش نمیره متقاعد میشی که همه چیو بسپاری به خدا و دکترت 

یه چیز دیگه  شاید بخاطر ترشحات عفونت گرفتی ببخش من اینو میگم ولی تو این مدت من لباس زیرم رو س ...

شاید راست میگی, اخه من همین امروز پریودیم تموم شد. رعایت میکنم دیگه, هی تندتندعوض میکنم لباسمو. ممنون عزیزم لطف کردی. دعاکن فرداخوش خبرباضم

امیدت به خدا باشه و به خودش توکل کن آروم میشی من خودم هم این روزا رو گذرروندم میدونم دست خود آدم نی ...

اره واقعا راست میگی کاری جزدعاازم برنمیاد توکل بخودش انشالله اینبارنتیجه خوبی بگیرم سری قبل دولتی بودم اینبارخصوصی کلیم هزینه بلیط هواپیما

شاید راست میگی, اخه من همین امروز پریودیم تموم شد. رعایت میکنم دیگه, هی تندتندعوض میکنم لباسمو. ممنو ...

با آب ولرم خودت رو بشور ،خشک کن و لباس چسبون تنت نکن یا دامن بپوش یا شلوارک نخی 

اره واقعا راست میگی کاری جزدعاازم برنمیاد توکل بخودش انشالله اینبارنتیجه خوبی بگیرم سری قبل دولتی بو ...

فدای سر بچت 

می ارزه به حس خوش مادری

خدایا هیچ کس رو از داشتن این حس نا امید نکن

امین یا رب العالمین

فدای سر بچت  می ارزه به حس خوش مادری خدایا هیچ کس رو از داشتن این حس نا امید نکن امین یا رب ...

اییی جان ممنون گلم. 😍😍😍

الهی امین واقعا سخته گاهی میخندم گاهی گریه میکنم حالم دست خودم نیست. دعاکن واسه فردام وای کی فردامیشه من برم خوابم نمیبره که. 😂😂😂

مولتی ویتامین ها نیست فرتیل سی ام فرتیل اید امروز پرسیدم گفت ۱ ماهه پخش نشدن 

ممنونم عزیز دلم....اره اینارم میگیرم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اییی جان ممنون گلم. 😍😍😍 الهی امین واقعا سخته گاهی میخندم گاهی گریه میکنم حالم دست خودم نیست. دعا ...

عزیزم 

امیدوارم چند ماهه دیگه تلاقی خنده و گریه با هم باشه ،خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق

خدا نصیب تک تک منتظرا کنه این لحظه قشنگ رو 

عزیزم  امیدوارم چند ماهه دیگه تلاقی خنده و گریه با هم باشه ،خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق ...

ممنون چه دعای قشنگی چه دوست خوبی مثل شمانصیبم شد ممنونم مهربون. 😍😍

واست 5تاصلوات میفرستم الهی هرچی حاجته داری برسی. 

لطف کردی راهنماییم کردی مفیدبودن

ممنون چه دعای قشنگی چه دوست خوبی مثل شمانصیبم شد ممنونم مهربون. 😍😍 واست 5تاصلوات میفرستم الهی هرچ ...

قربونت عزیزم 

خدا امید کسی رو نا امید نکنه 

ان شاالله بری و با خبرای خوب برگردین