2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله گلم فقط و فقط و فقط لبنیات پاستوریزه 😉😉😉

سلام زینب جون تو مواد گوشتی یکم پودر سیر بریزم برای انتقالم ضرری داره یا نه ؟ ممنون میشه ج بدید نت که سرچ میکنم برای بعد انتقال نمیاره فقط برای بارداری میاره که اونم با برای ما فرق داره دیگه 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پاپسمیر دادم ولی همون یه نوع ازمایش از ترشح باید بدم تا نوعش مشخص بشه

به دکترت بگوتومطب ازت ترشحات میگیره میدی ازمایشگاه  یا تو ازمایشگاه یه خانم میگره نوع باکتریایی یا قارچی مشخص میشه طبق اون بهت دارو میده اسم آزمایش یادم نیست اما دکترا میدونن

اااا من ۸ آذر آزمایش قند دارم سونو که نداده بهم گفت اگه اوضاع خراب بود نیا مطب واتس آپ کن برام حوابش ...

من تومطب سونو کرد وزنش گفت خوبه وحالت بریچ پاهاش تو رحم حس میکنم سرش بالاست شبها تنگی نفس دارم نمیتونم بخوابم فکر نکنم سونو اجبار باشه از لیانا جون که پرسیدم گفت هفتههای ۳۰ بعد فکر کنم یکی دیگه باشه به من قرص معده داده اسپرین بهم نمیسازه ومنیزیم واسه گرفتگی ساق پام

سلام عزیزم قربونت برم ممنون ، نه خداروشکر عملم خیلی خوب بود اصلا اذیت نشدم ، بخیه هامم خیلی خوب بود ...

الهیی عزیزدلم, خداروشکرباز دردات زیادنشدن شکر. 

خیلی خودتو ناراحت نکن انشالله حال بابات کاملاخوب میشه دوست گلم, توکل کن به خدا. 😍😍😍

وروجکتوازطرف من شکمشوببوس. 😘😘خیلی التماس دعا موقع شیردادنش واسه هممون بخواه این لحظاتو

سلام مهربون جون چشم حتما اگه لایق باشم💜  مگه میشه دوستایی مثل شما رو فراموش کنم همیشه همیشه ب ...

سلامم عزیزم الان که پیامتودیدم واقعاگریم گرفت. 😢😢😢توچه مهربونیی ممنونم ازت, اره واقعا سخته اما حتماخدانگاه میکنه دوست گلم ممنونم ازت. انشالله صحیح وسالم کوچولوت روبغل بگیری شیربدی. مرسی ازدعای بینظرت وانرژی خوبش. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام زینب جون تو مواد گوشتی یکم پودر سیر بریزم برای انتقالم ضرری داره یا نه ؟ ممنون میشه ج بدید نت ک ...

خب شما هم انتقال که میدی باید خودتو باردار حساب کنی دیگه. هر چی برا باردار نوشته برا شرایط شما هم هست عزیزم. دقیق مثل داروها اگه برا باردارا ضرر داره ما هم نباید مصرف کنیم تو دوره انتقال

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
لیانا ۹ زایمان کن تاریخشم لاکچری میشه🤔😁😁😁

عزیزم تیکرتونو برحسب سزارین تنظیم کردین؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام.ببخشید عزیزم من چند تا سوال داشتم.من یه بار پارسال شهر اطرافمون  پانکچر شدم همه تخمک هام پ ...

سلام عزیزم، اصلا نیاز به این همه ببخشید نیست گلی هر چه قدر سوال داری بپرس، بلد باشم جواب میدم

ببین فعلا همین دو تا رو انتقال بده، ان شاء الله با همینا مامان میشی، حتما قابل قبول بودن که فریز کردن وگرنه تعارف که ندارن، میریزن دور

حالا اگر نیم درصد مامان نشدی، حتما دفعه بعد داروی قوی بهت بدن حتی قوی تر از پیورگان، چون ذخیره کم داری و دو بار سابقه تخمک بی کیفیت

اما اینکه رویان ادامه بدی یا نه کاملا بستگی به خودت داره و حس خودت و روحیات خودت داره عزیزم