2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مهربون جون😙😙😙 صبح شما هم بخیر نی نیم خوبه خداروشکر چشم عزیزم حتما، به امید خدا دیگه این سر ...

خداروشکرعزیزم. دعاکن توکل برخدا انگاربااین ذخیره من نمیشه انتظار تخمکای زیادی داشت

😭😭خدا خودش رحم کنه

سلام. عزیزم خیلی ممنون, نه دیگه الان همون یه ذره هم قطع شدش, واسه شنبه وقت گرفتم ببینم پریودمیشم یان ...

به سلامتی عزیزم 

اما من pgs رو نگفتم اصلا 

چون نمونه برداری از جنین هست و اصلا برای حالت عادی به صلاح نیست 😉 😉 😉 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم  اما من pgs رو نگفتم اصلا  چون نمونه برداری از جنین هست و اصلا برای حالت ...

قربونت برم باشه خیلی ممنون اینقدر استرس گرفتم زینبی جان, ازالان پرخاشگر شدم. بنظرت بااین ذخیره من1/2نمیشه انتظار تخمکای زیادی داشت؟ 😭😰

مرسی زینب جون ،آخه این مورد embryoglue رو زده بود جزو اقداماتی که روی جنین انجام شده ،فکر کنم به جنی ...

نه گلم چسب جنین روی جنین نمیشه زد اصلا 

کلا مکانیسم لانه گزینی اینه که جنین از اون پوسته بیاد بیرون و اون پوسته اطراف باید راحت سوارخ (هچینگ) بشه 

بعد خون جنین که از پوستش بیرون اومده به سلول های دیواره رحم یه جورایی حمله میکنه و وارد دیواره رحم میشه و بعد ارتباط خونی بین مادر و جنین شکل میگیره 

اگر قرار باشه جایی خاصیت چسبندگی پیدا کنه اون دیواره رحم هست گلی

سلام زینبی جون درمورد  ساروگیتم گفته بودم اینجا  ساروگیتم نزدیک سه بسته ال دی خورده که پر ...

سلام عزیزم در این رابطه اطلاعی ندارم، حتما از دکتر بپرس 

سرخود هم هیچی بهش نده

مفنامیک اسید یک NSAID(ضد التهاب غیر استروئیدی) که برای کاهش درد پریود کاربرد داره و خون ریزی رو هم کم میکنه ولی در مورد لکه بینی من اطلاعی ندارم

ای جانممممممممم....... اصلا هم پر توقع نیستی.....  من هنوزم باورم نمیشه بارداری اولم اونقدر س ...

هنوزم داری عزیزم ماهیتابه پر کاربردی هم هست🤣🤣🤣🤣🍳🍳🍳🍳 

باز شما مهربونی من قابلمه دارم😈😈😈🥘🥘🥘🥘 دردش بیشتره😅😅😅😅

بچه ها سلام كسي ميدونه تو اصفهان از كجا شير سويا بخرم ؟؟ خواهش ميكنم اگر ميدونيد بهم بگيد  پ ...

سلام عزیزم 

من چندین بار شوهرم از تو مشتاق بزرگمهر میخرید از همون سوپریا ولی دقیقشو نمیدونم چون من تو مرکز بودم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
منم pcoام اصلا پریود نمیشم تا قرص نخورم خیلی بده 

اره خیلی بده من میفهمم چی میگی واقعاروی مخ ادم هست تازگیامن بدترعلاوه برال دی بایدپروژسترونم بخورم تاپریودشم. 

شماپانکچرشدی? چندتا تخمک داشتی؟ 

سلام عزیزم خوبی یادته گفتی زنگ بزن از دکتر بپرس از دکتر پرسیدم علت تجویز این دارو چی بوده گفت لازم د ...

سلام عزیزم 

عجب🙄🙄🙄🤔🤔🤔🤔🤨🤨🤨 

گلم من واقعا نمیدونم چرا تجویز کرده وگرنه حتما کمکت میکردم

این دیگه ته جواب دادن بود به خدااااااااااااااا 

عزیزم هموروئید بعد از زایمان بوجود میاد، فرقی هم بین طبیعی و سزارین نداره  برای همه هست یکی کم ...

زینبی جونم سلام خوبی 

شما میدونی چیکار کنم ک تیپ آندومترم خوب ش بشهA

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
قربونت برم باشه خیلی ممنون اینقدر استرس گرفتم زینبی جان, ازالان پرخاشگر شدم. بنظرت بااین ذخیره من1/2 ...

عزیزم استرس که طبیعیه، حالت رو درک میکنم

اما خبر خوب اینکه آنا جون با ذخیره مشابه شما سه بار پانکچر شد، طبیعی هم مامان شد

پس دیگه نگران نباش 😉 😉 😉 😉