2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست
دقیقا مثل من اصلا اعصابم خرد میشه موقع رفتن اونجا هم سوال پیچ میکنن چرا میزنی حامله ای کاشتی

وای منم دیگه داشتم دیونه میشدم خانمه یه سری بهم میگفت میخوای پریود شی 😶

خدایا خودت مواظبش باش
خوش به حالتون من میگم بهش یاد بگیر میگه دلم نمیاد

😁😁 خودت نمیتونی بزنی ؟🤔 میشه ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوباره آزمایش دادی ؟ تیتر بتا چند بود و روز چند انتقال ؟ هنوز خونریزی داری ؟

یه روزهه که قطع شده 

اولی رو روز دوازدهم ازمایش دادم  ۲۹۳ 

دومی روز پانزدهم  ۱۱۱۳

خدایا خودت مواظبش باش

شوهر منم همینو میگفت 

بهش گفتم دیگه از این دوست من کمتری اخه شاگرد تنبل کلاسمون بود 😑 والا کاری نداره بهش بگو یه بار بیاد همرات درمانگاه به پرسنل اونجا بگو دکتر گفته استراحت مطلقم یاد بدن شوهرتو 

یا هم اگه اشنا دارین بفرستش ازش یاد بگیره

خدایا خودت مواظبش باش

شوهر من روز اول امپول سینالمو که زیر جلدی بود دلش نیومد بزنه من خودم رو این موضوعات یکم دل گنده ام بهش اعتماد به نفس میدم در کل از امپول و سرم نمیترسم حاضرم همه اش امپول بزنم دارو نخورم حالت تهوه میگیرم گلاب به روتون

خدایا خودت مواظبش باش
شرمنده میشه بگین چه روزی ازمایش دادین و تیترون چند بود که دو قلو شد؟

من روز۷ بی بی چک زدم مثبت شد اونم واضح.نگو دوقلو بوده.به دکترم پیام دادم گفت روز ۱۰میتونی بری ازمایش.ولی من روز ۱۲ رفتم گفتم بتا کم باشه استرس میگیرم.دکتر خودش واسه روز۱۳ ازمایش نوشته بود.روز دوازدهم ۱۳۶۰بود.دوستمم دوقلو داشت اونم ۱۲۶۰بود تیترش

شوهر من روز اول امپول سینالمو که زیر جلدی بود دلش نیومد بزنه من خودم رو این موضوعات یکم دل گنده ام ب ...

مبارکت باشه عزیزم

انشاالله بارداری راحت وخوبی داشته باشی

التماس دعا

مبارکت باشه عزیزم انشاالله بارداری راحت وخوبی داشته باشی التماس دعا

قربونت برم انشالله یکی دوماهه دیگه شما هم نتیجه میگیرین 

از ته دل میخوام همه ی کسانی که تو این مسیرن نتیجه بگیرن ❤️

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم چیکارکردی لک بینی ات قطع شده.من هنوز لک بینی دارم😐

اره خداروشکر از دیروز قطع شده ولی محض احتیاط نوار بهداشتی میذارم و هی خودمو چک میکنم فوبیا پیدا کردم نسبت به این موضوع

خدایا خودت مواظبش باش
سلام شما اسپرین میخوری اخه منم اول ۱۳ بعد ۱۲ حال۱۰ شده البته چند روزه میخورم میخواستم بدونم رو پایین ...

من از ماه دوم تا دو شب پیش آسپرین میخوردم دکترم گفت دیگه قطع کنم تا اگه اورژانسی زایمان کردم خونریزی غیر طبیعی نداشته باشم،،  از نظر پزشکی نمیدونم ولی تجربه خودم میگه آسپرین اثری رو بالا یا پایین بردن فشار نداره چون دکترمم چیزی نگفته و آسپرین فقط خون رقیق میکنه و خونرسانی به جنین بهتر میشه،  همینطور هم که گفتم من از قبل بارداری تا حدود یک هفته پیش فشارم هول هوش ۱۰ بود ولی یکدفعه تو این هفته های آخر بارداری رفته رو ۱۳

یه روزهه که قطع شده  اولی رو روز دوازدهم ازمایش دادم  ۲۹۳  دومی روز پانزدهم  ۱ ...

عالی بوده اصلا نگران نباش. بتا بالای ۱۵۰۰ برسه ساک حاملگی دیده میشه . انشالا دوران خوبی رو پشت سر بزاری

ممنونم عزیزم،  من چه قبل بارداری و تا حدود یک هفته پیش فشارم حدود ۱۰ بود و هیچ وقت بالا نبود، ا ...

برای شما فشارخونتون خوبه من که اول راهم با دارو ۱۲-۱۳ هستش. به منم گفتن اگه ۱۴ بشه باید باز دوز دارو بالا بره ولی شما نگران نباش دیگه آخر بارداری هستی و ایشالله که به زودی دختر قشنگتو در آغوش میگیری