2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
پس ماهیچکدوم خوب نبوده که ۸تاتخمک ۳تاجنین شده

تنها به تعداد نیس ، به کیفیتشون هم هست 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله هشت تاشم جنین بشه. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشالله عزیزم🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
۱۰۰در ۱۰۰که نمی‌گفت  اما داشت درمورد مهم بودن کیفیت تخمک می‌گفت این حرف رو زد گفت خییییلی مهمه ...

یعنی ما که جنین برامون تشکیل نشد به دلیل کیفیت تخمک بود ؟البته مورفولوژی صفر بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
لی لی جان تو رویان هم به من گفتن تخمک اهدایی باید بگیری.به این حرفا گوش نکن.ان شاالله دکترتو عوض کنی ...

ممنون عزیزم.ایشالا.چرا به شما گفتن باید تخمک بگیری؟ شما الان تو چه وضعیتی هستی؟

سلام، قربونت عزیزم میدونم بخدا خیلی داری سختی میکشی هرکدوم از این مواردی که گفتی واقعا داستانیه برای ...

ایشالا...ممنون برای دعای قشنگت.امیدوارم خدا دل همه خانومای منتظر رو شاد کنه.

ممنون عزیزم.ایشالا.چرا به شما گفتن باید تخمک بگیری؟ شما الان تو چه وضعیتی هستی؟

چون برا ما یا جنین تشکیل نمیشد یا خیلی ضعیف بود.اسپرم همسرم مشکل داشت.ولی چون سن منم ۴۱ بود گفتن تو بادار هم بشی سقط میشه و باید تخمک اهدایی بگیری.هیچی الان اومدم تبریز و میکرو کردم .باردارم.البته همسرم تسه شد.

خدایا شکرت  
الهیی عزیزم میفهمم چی میگی هممون داریم این دوران رومیگذرونیم وامتحانه فقط ازخدا بخوایم صبرمون بده تا ...

ایشالا که همین ماه مادر میشی و انتظارت به شادی تموم میشه

برای منم همینه همه کبود و گلوله شده البته من تازه اول راهم نزدیک ۱۲ هفته هستم. بازو بهتره یا ...

من تا شش ماه بارداری به دور ناف تزریق میکردم البته این بستگی به بزرگی شکم داره ولی شما هنوز هم میتونید دور ناف بزنید،،  من از دکترم پرسیدم میگفت اثرش تو هر سه قسمت هیچ فرقی با هم ندارن،  من تا حالا به ران نزدم ولی به بازو میزنم دردش حدودا در حد همون دور نافه، بازو هم همین سفتی و کبودی داره

چون برا ما یا جنین تشکیل نمیشد یا خیلی ضعیف بود.اسپرم همسرم مشکل داشت.ولی چون سن منم ۴۱ بود گفتن تو ...

خدارو شکر....تبریک میگم عزیزم.ایشالا به سلامتی.همون تبریز میکرو کردی؟من خواهرم توی ۴۳ سالگی بچه دومشو باردار شد و ۴۴ سالگی هم دوباره باردار شد که نخواستش و نگهش نداشت.به نظر منم سن تقویمی خیلی موثر نیست.شرایط فیزیکی مهمه

عزیزم ایشالله که به سلامتی و دل خوش زایمان میکنی. یه سوال الان که فشار بارداری داری یعنی فشارت چنده؟ ...

ممنونم عزیزم،  من چه قبل بارداری و تا حدود یک هفته پیش فشارم حدود ۱۰ بود و هیچ وقت بالا نبود، الان میره حدود ۱۳،  دکترم گفته اگه دیدی ۱۴ شد خودتو سریع برسون زایشگاه،  البته کلا بهم گفته باید زودتر از تاریخی که تو سونوهام زده زایمان کنم ،،  من هیچ وقت هم غذای پر نمک نمیخوردم دیگه نمیدونم از استرسه یا موضوع دیگه،  در ضمن برعکس بقیه من دارم وزن کم میکنم