2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم میشه شماره مرکز مام رو بدی ب من منم زنگ بزنم؟ منم سقط مکررم. نمیدونم برم کدوم مرکز ک زودت ...

عزیزم این پیج هستش من ده دقیقه پشت خط بودم تا وقت گرفتم 

https://www.instagram.com/p/CHH6xxCJQds72lRktG5__hpb9qElCOVWHGMzTo0/?igshid=vudx1r5qam80

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بچه هاا امپولای پروژسترون چقد درد داره ، نمیتونم راه برم ☹

من که کبودم و درد هم دارم

دارم روز شماری میکنم چهارده روز بگذره که اگه خدا خواست بعدش شیاف بگیرم

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که کبودم و درد هم دارم دارم روز شماری میکنم چهارده روز بگذره که اگه خدا خواست بعدش شیاف بگیرم

ایشالا عزیزم 

خیلی بده واقعااا اووووف 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم اصلن دیگه دکتر نصر ویزیت نمیکنه من هر وقت رفتم یه دکتر جدید منو ویزیت کرد

ای بابا خیلی بده اینطوری  من میخواستم  یه صحبتی باهاش بکنم 😕

ممنونم عزیزم،  من چه قبل بارداری و تا حدود یک هفته پیش فشارم حدود ۱۰ بود و هیچ وقت بالا نبود، ا ...

سلام شما اسپرین میخوری اخه منم اول ۱۳ بعد ۱۲ حال۱۰ شده البته چند روزه میخورم میخواستم بدونم رو پایین اوردن فشار تاثیر داره  حالا  به خاطرش معده درد گرفتم

من که کبودم و درد هم دارم دارم روز شماری میکنم چهارده روز بگذره که اگه خدا خواست بعدش شیاف بگیرم

من میدونستم درد داره گفتم شیاف بده ولی خیلی گرونتره شیاف اندومترین.من یوقت شوهرم خوب نزنه اخه یسری براپریودی زدم تا یه هفته جاش قلمبه بود گفتم اگه اینهمه بزنم که نمیتونم روزمین بشینم.منا کفته بود روزی دوتا

یا رب العالمین
اره جنین شناس بهت میگه. از دکتر نصر باید وقت بگیری. ک البته ب این راحتی وقت نمیدن. الکی میگن ماه دیگ ...

عزیزم میشه بگی دکتر نصر کی دید من به تشخیصش نیاز دارم

سلام دوستان من حس میکنم گلوم میخاره فک کنم سرماخوردم چی بخورم خوبه؟ ترشحم زیاد دارم ابکیه طبیعیه؟

اب نمک  زیادقرقره کن نشاسته توشیر بریز بخور یا فرنی ترشح بی بو و بدون رنگ سبز وزرد  طبیعیه